Palmer: Moguć dogovor Vučića i Kurtija 2021. godine, za SAD međusobno priznanje kao ishod

Ostavite komentar


  1. Ovaj simpaticni Amerikanac sa egzoftalmusom zna i sam da je poslat u nemogucu misiju ali sta ga briga. Dobra plata , ide mu penzioni staz…sta hoces bre

  2. Nista od dogovora. Sjasite vise. Nema dogovora oko onoga sto nam je oteto. Kako je oteto tako ce biti i vraceno. Kad tad.

  3. A sta bi bilo kada bi Albanci pristali na siroku autonomiju, kako se to uklapa u Americke planove.

    1. Sandzaklije cekaju ishod pa ce i oni krenuti sa samostalnoscu, oni su i sad skoro 80% nezavisni od Srbije!

  4. Кад овакви воде светску политику онда је све јасно.
    Из бриселског споразума Србија је спровела све сто је било на стету Срба и Србије, а само једна ствар (ЗСО) која је у интересу Срба није спроведена. И сад се он пита како треба разјаснити о чему се ту ради.
    Нсивни смо ми много.
    Запад је сваког искористио колико је могао од Милошевића, Костунице, Тадића до Вучића.
    Испада да је Милошевић у најтежим околностима урадио највише. Под бомбама НАТО пакта успео је да се избори за Резолуцију 1244 и да дачува северни део Косова у Србији. Ста сад имамо? Још да признамо независност Косова, или да прихватимо чланство у ОУН – што је исто.
    А ста добијамо? Па косово ће признати Србију!!!

  5. U Srbiji vlada diktatura, a narod je zeljan prave demokratije i smene diktatora i da konacno postane deo demokratskog sveta. Medjutim, svima je jasno da je Kosovo oteto silom i gazenjem prava. Narod u Srbiji to ne moze i nece da prihvati, jer to jednostavno nije pravda. Srbiji se trebaju makar vratiti delovi teritorije kao i objekti i firme koje je izgradila i ciji je formalni vlasnik. Tek tada moze doci do dogovora sa ostatkom KiM. To bi bio kompromis i osnova da svi budu zadovoljni i da jednom krenemo dalje.
    Ovako, insistiranjem da Srbija jednostavno prizna oteto je guranje iste u ruke Rusiji i Kini i vetar u jedra diktaturi. Izaziva se velika nesreca, jer narod gubi poverenje u demokratiju i demokratske zemlje i okrece se drugoj strani.

    1. Upravo tako, neverovatna je slepost onih koji unazad nekoliko decenija formiraju politiku na Balkanu ali opet, njihovi rezultati u drugim delovima planete gde su intervenisali a koji su katastrofalni pokazuju da se ni ne moze nista bolje od njih ocekivati.

  6. Izgleda da Gosp. Palmer zvani 100-godisnji Reptil nema nikakvih Alternativa a niti ih on predlozi ili mozda nema kapaziteta (mozda manjak sive mase) da nesto predlaze, stao na stajaliste od pre 100 godina i stop!
    SAD nisu strana u pregovorima..pa bolje da umukne!

  7. Medjusobno priznanje?
    Jel šiptari ne priznaju Srbiju kao Drzavu ili šta??
    Ne smemo da zaboravimo da smo mi Srbi imali našu Srpsku Pravoslavnu Crkvu na teritoriji Kosova pre nego što je Americki kontinent otkriven!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.