Palmer: Najvažniji su mir i stabilnost

Ostavite komentar


  1. Za očuvanje mira i stabilnosti u regionu neophodna je saradnja između Beograda i Prištine. Srbija je ispunila sve svoje obaveze koje proističu iz Briselskog sporazuma, a Priština nije ispunila ni jednu.I pored svih provokacija i pritisaka Srbija zeli da sacuva mir i stabilnost,kako u zemlji tako i u regionu.

  2. Nama i jeste u vilju da ostanemo jedna mirna i stabilna drzava. Niti se borimo silom niti trazimo da se neko bori silom za nas.

  3. Dobri i stabilni odnosi, kako u regionu, tako i šire, preduslov su za dobar razvoj privrede i jačanje naše ekonomije!

  4. Pristina nije ispunila nista od svojih preuzetih obaveza jer ne postoji pritisak na njih da to ucine. Neophodno je da medjunarodna zajednica ucini nesto po tom pitanju kako bi se povratilo poverenje Srbije.

  5. Hvala Palmer ali neka hvala, ne trebamo njihovoj politici ništa verovati sve dok Tramp konkretno ne reši i ne pozove Vučića.

  6. Sigurno da je mir i postizanje kompromisnog resenja na Kosovu i Metohiji jedini nas cilj i kad tako kaze nasa Premijerka Brnabic ona to stvarno i misli , ali Palmer i svi predstavnici SAD i EU isto tako treba stvarno da podrze i mir i kompromis , a da li ce Albanci sve to prihvatiti i sprovesti bas i zavisi opet od tih velikih sila koji imaju veliki uticaj na te iste Albance.Samo treba iskreno misliti i raditi u pravcu pomirenja kompromisnog dogovora pa i razgranicenja i doci do konacnog okoncanja svih konflikata i okrenuti se izgradnji, radu i prosperitetu za sve , pa i citav region.

  7. Svima je jasno da se Srbija iskreno zalaže i bori za mir i stabilnost u regionu kao i da smo otvoreni za sve vrste saradnje i dogovora, koje bi dovele do sporazuma. To je jedini pravi put kojim Srbija ide napred.

  8. Interesantno je kako su se i u Danasovim komentarima naselili botovi. Naravno, zaklonjeni zavesom nacionalnih interesa, provaljuju interesi Bechtela, vesto navodjeni cvrstom celicnom rukom americkih zvanicnika, ukljucujuci i rimskog prokonzula, krepko definisani Memorandumom o razumevanju u oblasti infrastrukture, komplementarni sa i interesima lokalnih kolonijalnih egzarha i trgovaca drzavom. Verovatno ce i nas km autoputa kostati oko 17 miliona USD, koliko je kostao onaj od Pristine do albanske granice, koji je Behtel gradio. A cak je i Hrvatska, takodje US dominion, uspela da ih izbaci zbog korupcije sa izgradnje autoputa Zagreb-Split. A mi im s radoscu hrlimo u zagrljaj.

  9. Srbija je ispunila sve svoje obaveze koje proisticu iz Briselskog sporazuma bez ikakve sumnje, a Pristina nije ispunila ama bas ni jedan jedini ni jednu.I pored svih provokacija i pritisaka Srbija zeli da sacuva mir i stabilnost,kako u zemlji tako i u regionu.

  10. Za očuvanje mira i stabilnosti u regionu nije dosta što se samo mi zalažemo za to, konkretno neophodna je saradnja između Beograda i Prištine, Beograda i Sarajeva, Podgorice, Skoplja, Zagreba. Dok drugi stalno dižu tenzije, mi spuštamo i iznova ponavljamo da se zalažemo za mir. Konkretno, Srbija je ispunila sve svoje obaveze koje proističu iz Briselskog sporazuma, a Priština nije ispunila ni jednu i to niko ne vidi, niko ih ne opominje, kažnjava na neki način.

  11. Beograd je ispunio sve svoje obaveze koje proističu iz Briselskog sporazuma, a da Priština nije ispunila ni jednu.Srbiju na Evropskom putu koci jedino opozicijal, koja stano podmece nogu.

    1. `Danas’ je vecinu mojih komentara zaustavio, iako su bili umesni, i nikog nisu vredjali. Prosto, tako. Pa se pitam zasto ne zaustave komentare botova, kad i tako nikome ne moraju da polazu racun za cenzuru?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.