Palmer: Želimo jaku vladu Kosova koja je snažan partner SAD

Ostavite komentar


    1. Bolji je nas „djavo“ nego tudji milosrdni Andjeo. Palmer to vrlo dobro zna a znaju i kosovski albanci. Teracemo se jos ali priznati nikad.

  1. Pa zar nisu dovoljno snažni partner SAD?! Po pokvarenosti, terorizmu i beskrupuloznosti, mislim da su nadmašili svoje prekoatlantske vlasnike? Možda je problem što nisu podigli dovoljno spomenika američkim „VIZIONARIM“, koji danas žive na račun albanske sirotinje? Mogu oni da naprave i aleju američkih velikana, koji se, po svojoj suštini, neće ni po čemu razlikovati od onih bunkera Enver Hodže u Albaniji. Kada budu našli nove i moćnije gazde porušiće ih sve do jednoga. Kao što danas ruše hiljade spomenika Srbima sahranjenim i pre dvesta godina na Kosovu i Metohiji.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.