Pandemija zaustavila ponavljanje izbora u Šapcu

Po Vučiću vanredna situacija izmišljena

Ostavite komentar


  1. „glas se uglavnom plaćao između 2500 i tri hiljade dinara, a negde čak i pet hiljada dinara“

    Postoje i priče da je dolazilo i do sukoba među njima kada bi čuli ko je koliko dobio. („A što si ti dobio više od mene“)

    „odbornici SNS nisu dali saglasnost za uvođenje vanredne situacije“

    Mađu njima i Aleksandar Pajić (inače profesor fizičkog koji ne zna da pliva) koji je bio jedan od prvih zaraženih koronom u Šapcu. A otišao da se pregleda i testira tek nakon što ga je ministar Šarčevič skoro pa naterao.

Ostavite komentar


Politika

Rama: Veštačko povlačenje paralela između Kosova i Ukrajine 10

Rama: Veštačko povlačenje paralela između Kosova i Ukrajine

Albanski premijer Edi Rama rekao je na 79. zasedanju Generalne skupštine UN u Njujorku da je Kosovo neodvojivi deo međunarodne stvarnosti. On je poručio da ruska agresija na Ukrajinu treba da služi kao zvono za uzbunu, ali da ne bi trebalo praviti paralele sa Kosovom, prenosi Reporteri.

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. i 29. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.