Panović: Vučićeva vlast suštinski zavisi od ekonomije i nove srednje klase koju je napravio

Ostavite komentar


  1. Gospodine Panoviću, o čemu vi to sa takvom ozbiljnošću pišete?
    Potpuno je jasno da je Vučić samo marioneta Zapada, koji gle čuda pravi Latino američku, kvazi demokratsku, mafijašku državu, usred Evrope.
    To je suština a ne ova Vaša zamajavanja. Čak su nam podrobno objasnili detalje takve države kroz nedavno prikazane serije o mafiji, na RTSu. Doduše na trećem kanalu, u kasne sate. Svaka sličnost sa recimo Meksikom u ovom veku,je neverovatna i nije slučajna. Da li Vi to ne vidite ili ste saučesnik u ovom eksperimentu in vivo, koji nam se dešava?

  2. Panovicu cenim tvoje misljenje,ali da je pojedinac Vucic stvorio stednju klasu to je budalastina.

  3. Господин Пановић као врсни новинар је упутио комплимент АВ да је направио средњу класу, али у стварности у Србији постоји „елита“ и сиротиња, о томе говори најбоље случај најобразованијих просветара чије су плате испод просека.

  4. Ako pod „novom srednjom klasom“ smatraš zaposlene u JP, JKP i ostalim budžetskim ustanovama, nisu baš SVI njegovi glasači !!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.