Pantić-Pilja o glasanju Političkog komiteta PSSE o Kosovu: Manevarski prostor Srbije sužen

Ostavite komentar


  1. Dokazani Vucicevi antievropljani kao predstavnici Srbije u EU,objasnjavaju Srbima kako EU krsi medjunarodno pravo.

  2. Baš čudno da nas tako tretiraju, kada imamo vrhunske kadrove koji nas u SE predstavljaju…

  3. Neuki SNS kadar nam uništava zemlju! Pozicije su zaslužili nevaspitanjem i bahatošću, a ne znanjem i veštinama. Posle njih neće ostati kamen na kamenu.

  4. Ako Savet Evrope prekrsi svoj sopstveni statut i primi u clanstvo albansku „drzavu kosova’, Srbija treba da suspenduje clanstvo u jednoj takvoj organizaciji. Kako jedna organizacija koja se bavi zastitom prava i zakona moze da ima kredibilitet ako krsi sopstveni statut ili u clantsvo prima tvorevinu koja nije drzava i u kojoj je diskriminacija Srba ugradjena u osnove te tvorevine. Smesan je izgovor da je to clanstvo „dobro za Srbe“ jer ce sada moci da zale na vise mesta u vezi svojih prava. Zasto Srbija ne bi slicno konfiskovala imovinu npr. katolicke crkve i onda za koju godinu „velikodusno“ da je vrati sto bi bilo dovoljno da se Srbija proglasi za „vrhunsku demokratiju koja maksimalno postuje pravo“ i da se primi u EU?

  5. Zamisli kontradikcije i hopkrizije, prica o demokratiji, medjunarodnom pravu, a zapravo predstavnik autokratske vlasti i diskursa baziranog na ne postivanju najviseg suda Medjunarodnog Prava! Dodje mi da povratim, stvarno muka mi je vise! Ali, napokon jedva cekam da imam mogucnost da se obratim sudu za ljudska prava i tuzim drzavu Srbiju za najmanje 5 slucajeva krsenja ljduskog prava (sve spremno i pakovano ;)). Pravda uvijek nadje put, kad tad!

  6. @Viki

    Ove albanske botine su vrh.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.