Parandilović o izjavi Lajčaka: Vučić se na šibicarski način odrekao Kosova

Ostavite komentar


  1. Gospodine Parandilovicu, nije ovo „sibicarski potez“ predsednika Srbije, vec potez očajnika, jer ce ga njegovi mentori „pustiti niz vodu“, ukoliko ne ispostuje datu rec da se odrekao KiM. Takodje, ima i drugu „sablju“ iznad vrata – ukoliko neizlobira kopanje litijuma!? Mafija nikad ne prasta, za razliku od njegovih biraca.

  2. а који је твој предлог? да пошаљемо војску? можда убити још албанаца? Да ли мислите да смо глупи и да ли мислите да смо заборавили шта смо радили на КиМ од 1989. године па надаље? Свака акција има реакцију. 1999. је била реакција на наше глупе и убилачке поступке. Шта бисте волели да се сада деси? Да ли бисте желели да нестане 2 милиона Албанаца? уместо да кажемо нашим људима да се полако прилагођавају новој реалности после 1999. године, ми смо као и увек лагали себе и Србе на КиМ пуних 25 година. Не знам зашто смо сада толико изненађени?

  3. Nijedan protest u Beogradu, protiv Maltretiranja Srba na Kosovu, 12 godina!!? Da li to nesto govori? Ovo je sramota za bilo Koji narod, sramota je i za Nas.
    Mogli su mitinzi za ocuvanje vlasti, a ne smeju, mirni protesta tee

  4. Nikola … 7. septembar 2024. u 13.00 — „A koga predstavlja ovaj anonimus Parandilović?“
    Е, г. Никола… Г. Парадиновић не представља никога, он говори само у своје име (а, Ви?). Имате ли Ви неке одговоре, коментаре, критике и аргументе на ставове и аргументе г. Парадиновића? Ако немате, онда…
    — —
    Прихватам и подржавам све изнете ставове г. Парадиновића, а мени је нахважнији овај његов став: „ … Ono što je tragično jeste to što je svaki njegov poraz, nepovratna šteta za državu Srbiju, zato je obaranje Vučića preduslov za ozdravljenje srpske države … “!
    Без тога се не може рационално, од државне и друштвене користи, решити ни једно важно питање: Космет, Литијум, Метро у Београду, Београд на води, Атомске централе, Санкције Русији, односи са суседним народима и државама, владавина права, љуске слободе (политичке и личне), слобода медија, загађење свега по Србији, несташице квалитетне пијаче воде, школство, здравство, војска, наука… Г. Вућић не не зна, не може и не жели ништа од тога решити!
    Поздрав, свима добрима и поштенима, Зоран

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. i 8. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.