Parandilović poslanicima SNS-a: Stidećete se kao što se sad stidi Milojičić Kena 1Printskrin RTS

Miloš Parandilović, poslanik NLS-NPS, žestoko je prozvao vladajuću većinu u Skupštini Srbije zbog kriminala, krađe i korupcije, navodeći između ostalog, da je to jedini razlog gradnje stadiona po Srbiji.

Parandilović je ministrima koji prisustvuju sednici Skupštine o rebalansu budžeta, rekao da će za svoja dela odgovarati, a na kraju se obratio i poslanicima iz vladajuće većine.

Smirite se kolege, nećete vi odgovarati, vi ćete se stideti što ste bili u SNS-u, isto kao što se Radoslav Milojičić Kena sada stidi što je bio u DS-u, stidi se od svoje dece, rekao je između ostalog Parandilović.

Miloš Parandilović počeo je govor konstatacijom da bi za predsednika Srbije Aleksandra Vučića bilo isto da je umesto postojećih poslanika postavio 250 krompira u poslaničke klupe.

„Sve što vi radite ovde služi za vaše lično bogaćenje i to je jedino što opravdava izgradnju Nacionalnog stadiona i kojekakvih budalaština, od EXPA pa nadalje. Da nema vaše ugradnje, da nema ugradnje predsednika i njegovog brata, predsednice Skupštine i njenog brata, ministara i ostale bulumente koju je Vučić okupio da zaglupljuje srpski narod, vi ništa ne biste u ovoj zemlji radili“, rekao je Parandilović.

Pomenuo je i da bolnice raspadaju dok vlast gradi Nacionalni stadion.

„Sve vam se u ovoj zemlji raspada, a vi samo pravite projekte kako biste zgrnuli novac i još tražite, kao vrhunac bezobrazluka, podršku opozicije za vaša lična bogaćenja, ništa vi drugo ne znate….Svi ste oborili glave kao da kičme nemate i čekate šta će Vučić da vam kaže… Lončar kaže da čeka da Vučić dođe i da reši problem listi čekanja. Vi ste nenormalni šta radite od ove zemlje i ovog naroda“, uzvikuno je Parandilović..

Naveo je da je SNS okupio „secikese i najveće prevarante iz svih prethodnih režima“.

„I oni brane vaš kriminal. Kako vas nije sramota? Pognite glave i ćutite. Smirite ovu ekipu ovamo, nema razloga za strah, kolege. Nećete vi robijati, već ovi ‘krupni igrači’. Vi ćete se izvući i reći ćete da nikad niste bili ni članovi SNS. Stidećete se, poginjaćete glavu, kao što danas Kena prezire Demokratsku stranku, koju je isto ovako branio kao sada (Aleksandra) Vučića i Andreja (Vučića). Toliko bedno i otužno da ga se i njegova deca stide zbog toga“, završio je Parandilović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari