Parandilović: U proteklih 11 godina Vučić potpuno „rasrbio Kosovo“, posebno sever koji je itekako bio naslonjen na Srbiju

Ostavite komentar


  1. Parandilović je priznao da problem Kosova seže u daleku istoriju i da su ovakvi problemi sa KiM počeli za vreme Tita.

  2. —- I produžili se sa Vučićem. Ja kao dete Oluje, saučestvujem sa bolom braće sa Kosova. Bojim se da ćete proći kao mi, molim se Bogu za vašu sigurnost i opstanak!!!!

  3. Ako je ko dobio Kosovu u tanjir to je Srbija ! Kosova nikad nije srpska bila, samo okupirana od srbije i svetske sile su to stavili vama u tanjir. Mnogo vise sto ste vi mogli progutat ! Kako ste ga uzeli tako ste i vratili.

  4. @Dardani

    Ne zasmejavaj. Cak i naziv „Kosovo“ potice iz srpskog jezika, nemate cak ni svoj naziv za taj deo zemlje nego koristite srpski naziv, na Kosovo su vas kolonizovali Turci, pricate neke bajke o Ilirima i Dardanima sa kojima imate veze koliko i sa Eskimima. „Jaki“ ste dok imate zaledjinu ali kada odu sponzori… Onda se stvari vracaju u normalu, tako je bilo kada su sa Kosova oterani Turci, italijanski fasisti i nemacki nacisti a otice i ovi.

  5. I ovaj gusla samo o patriotizmu,jer zna da to vecini raje odgovara. Niko od njih ne daje primer da ode tamo da živi. Još ovo malo Srba sto je ostalo gleda da pobegne u Srbiju kao i mnogi pre njih,koji su na položajima i pričaju sunarodnicima da ostanu tamo. Para đinović samo priča netreba,netreba,a ne pominje drugu stranu,da Srbija ima trgovinsku razmenu sa EU 80%,da dugujemo evropskim bankama gotovo 40mil e. Da se ta saradnja prekine šta bi bilo sa Srbijom itd.itd……

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.