„Paravojna formacija“ iz RS bila na neredima u Beogradu

Dragan Mektić, bivši ministar bezbednosti BiH, za Danas

Ostavite komentar


  1. Tako je bilo i devedesetih.Batinaše Sloba je divodio iz tkzv RS.Njihovi plaćenici su po Srbiji hvatali izbeglice i odvodili ih na front.To sve organizuje sekcija KGB i UDBAe u vladi tkzv republike i Dodika.

  2. Ovo vam je najpouzdaniji izbor. Neverovatna simbioza gluposti i zlobe. Poštuje li ga ko u BiH ili RS? Mislio je da će radeći protiv interesa RS steći prijatelje u BiH i šire, a pao je na mesto koje i pripada takvom bedniku. Ne mislim ni o Dodiku mnogo bolje, a Srbsku čast i da ne pominjem.

    1. Verovatno ne misliš uopšte, šta je loše u tome što čovek govori istinu, SrBska čast postoji, bili su 2019. u Banja Luci na proslavi dana RS, bratimljeni su sa boračkom organizacijom Veterani RS, ogranak SrBske časti iz RS sarađuje sa sličnom organizacijom u Srbiji, po načinu delovanja obe su paravojne formacije, ideološki profašističke, ne znam da li su bili na protestu, ali moguće je.

  3. A ko ih je pustio da udju u Srbiju ako se već znalo ko su i šta su !?

    1. Pustili su ih „oni“ sa kojima su kasnije zajedno tukli demonstrante a po naredjenju „onoga“ koji ih je pozvao u Srbiju.

  4. Na kraju ce se obistiniti moje sumlje, da je ove demonstracije organizovao Vucic, sa svojim vernim pratiocima, a sa ciljem da se sprece stvarne demonstracije protiv njega.

    1. – kaže se, a i piše se, „sumnje“..
      – za ostalo – niste daleko od istine…

    2. Obrazovanje i pismenost ti očigledno nije baš jača strana ali visoku politiku si izgleda odlično naučio i savladao … šta više reći?

  5. Potrebno je cuti i prisutne na protestima i prisutne iz “ Srbske casti“.
    Cuti i saznati pravi povod dolaska.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 1. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.