Parlament ostaje najveća zamerka Srbiji

Diplomatski izvori Danasa o budućem izveštaju EK

Ostavite komentar


  1. Predlažem Tanji Fajon da svoju brigu i zabrinutost usmeri na demonstracije i proteste U NJENOJ ZEMLJI … Nemojte građanima Srbije plasirati dezinformacije, Tanja Fajon NIJE DIPLOMATA, ona je samo jedan od 750 Briselskih poslanika i njena ocena ne može biti predstavljena kao oficijelni stav EP jer EP nije zasedao i doneo takve zaključke.

  2. Mrzi me i da citam. Ocekuje se da ce kopirati prethodni izvestaj jer se nista nije promenilo u medjuvremenu. I, i on ce ostati mrtvo slovo na papiru.

  3. Veliko poštovanje za Tanju Fajon i njene napore da Srbija postane normalna i demokratska država, koja će prihvatati evropske vrednosti, a ne samo evropska pare.

    1. OSNOVNO JE PREDSTAVITI SE PA ONDA PISATI GLUPOSTI. OPOZICIONI LIST UZIMA INTERVU OD LICNOSTI KOJIMA POSTAVE PITANKE A UJEDNO IM I IZDEKLAMUJU ODGOVOR. KAKVA TANJA KO NJENO MISLJENJE PROHVATA, STO NEKOMENTARISE PONASANJE OPOZICIJE DALI BI SE TO NEGDE U EVROPI TOLERISALO, NEGO JEDE ONO STO NIJE ZA JELO PA JOJ SMRDI IZ UISTA CIM ZINE

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.