Parović: BIA da potvrdi da li su njeni pripadnici bili na zadatku

Predsednik Narodnog slobodarskog pokreta komentarisao fotografije mladića "na terasi Skupštine"

Ostavite komentar


  1. Ovaj lik je ubaceni element koji treba da idvuce paznju oppozicionara a sve vreme je na vezi sa SNS. zaposlilu ga u Elektrovojvodini, sve vreme zagovara politiku SNSa a sada se kao probudio. ne nasedajte na njega. i.a za cilj da sve obesmisli.

  2. Pa osnovna dektrina „razbijanja demonstracja“ još kako sam ja učio pre KiM 1981, da se u masu ubacuju agenti koji indentivikuju naj militantnije demonstrante i odstranjuju ih neopaženo iz mase

  3. Takvi će jednog dana postati zaštićeni svedoci. Ni to ne treba prenebregnuti. Pokajnici koji svašta znaju i u mnogo čemu prljavom su učestvovali ili bar bili očevidci.
    Radivoj D

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.