Parović: Kapilarni štabovi SNS se tuku oko glasova

I desnica i levica ima probleme u prikupljanju potpisa za izbornu kandidaturu

Ostavite komentar


  1. Politika je mnogima uzimanje hleba bez motike…namnožili se jutjuberi na sve strane da vode državu. Nemam ništa protiv ovog gospodina ali mislim da je uopšte bolja varijanta da se ljudi dokažu u privredi ili nečem drugom a onda da se prepoznaju u političkom životu..kod nas je sve obrnuto..pa nam se javljaju preletačevići, zavetnici, partijice kojima ni ime ne možeš upamtiti bez ikakvog integriteta, ideologije, programa, iskustva…sve tipa ako prođe, prođe ili daj šta daš..estrada je ozbiljnija

    1. Parovic prima platu u EPS Novi Sad, mada nikada nije došao na svoje radno mesto. Jer ima i drugo, u SNS-u.

  2. Parovic je do sada bio uz SNS, kada li se okrenuo, ili je ovo samo predizborna kampanja?

  3. Parović je u mnogim opštinama uz vlast SNS i u tim opštinama je zapošljavo svoje ljude i na rukovodećim mestima.Ovo je predizborna kampanja.

    1. Parovic nemoze da zaposljava ljude jer nema ljude u opstinama, on je mozda na cenzusu na nivou Beograda.

  4. Sve što parović dobro radi je da dobro priča i ništa više, nema tu nikakvog iskustva niti podloge.

  5. Izborni sistem u Srbiji nije od juce .SNS je nasledila taj sistem.Treba vremena da se to promeni.

  6. Gubitnicima su uvek drugi krivi, pa tako i ovom Parovicu. Cinjenica je da opozicija nema podrsku naroda id a konstantno prave gluposti zbog kojih gube i ono malo prsiatlica koje su imali.

  7. Pa ako si mala stranka i imaš mali broj članova kako onda možeš da se kuražiš i ideš među vukove.

  8. Jednostavno nemaš onoliko članstva koliko je potrebno potpisa za validnu listu, onda se pokrij ušima i ćuti u mišjoj rupi!

  9. Koliko si jak govori i to koliko imaš članova u partiji i koliku podršku imaju tvoji članovi a i tvoj program, pardon program stranke koju si osnovao iz samo tebi znanih ciljeva?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.