Parović: Vučić na svakoj svadbi mlada i na svakoj sahrani pokojnik 1foto FoNet/TV FoNet

Predsednik Narodnog slobodarskog pokreta Miroslav Parović upozorio je danas da je vest o neuspelom atentatu na Donalda Trampa, koja je glavna u svim svetskim medijima, u Srbiji već uveliko modifikovana, pa je tako za provladine medije Aleksandar Vučić „postao veća žrtva atentata na Trampa od samog Trampa“.

Kao na traci se nižu nova saopštenja najviših nosilaca vlasti i raznih analitičara koji objašnjavaju da je svaka kritika na stanje u društvu i državi ravna pucanju na predsednika iz vatrenog oružja. I ne treba sumnjati da će kao najsumnjviji potencijalni atentatori biti označavani oni koji se protive kopaju litijuma i realizaciji koruptivnih dogovora sa Rio Tintom, ocenio je Parović u pisanoj izjavi.

Parović je dodao da ne treba trošiti reči na to da je neljudski koristiti nečije tragedije za ličnu promociju i sve to zloupotrebljavati za realizaciju loše politike, ali da naš „mudri narod ima izreku za takve kao što je Vučić i ona glasi: ‘Na svakoj svadbi mlada. Na svakoj sahrani pokojnik'“

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari