Parović: Vrh vlasti od Srbije napravio mafijašku državu

Ostavite komentar


  1. Nemojte da se brukate sa objavljivanjem izjava politicara koji su do juce bili deo SNS vlasti i ucestvovali u kradjama po Novom Sadu. Isto tako nemojte objavljivati izjave politicara iz prethodne vlasti koji su opljackali Vojvodinu.

  2. Vucic i bolumenta su ubedili narod,pomocu sviojih medija sa Gebelsovim argumentima da nema ko da ga(ih) menja.Zato glumata Robina Huda deleci baksis svima–po 100 Evra….!

  3. Jedna stvar je sasvim jasna: ili imamo potpuno nesposobnu državnu bezbednost(BIA) i MUP, koji kriminal nisu otkrili i zaustavili na vreme, ili su oni zajedno sa vrhom vlasti bili umešani u ovaj kriminal. Pa kada se poremetila računica oko finansijskih malverzacija, usledio obračun.

  4. Pa nije bas vrh vlasti napravio mafijasku drzavau od Srbije. Vec su samo preuzeli. Secate se imali smo i mafijaskog premijera.

    1. Sećamo se glasačice Miloševića. Jel tad bilo lepo pod sankcijama? Znali smo za šta se borim( barem vi) i tad vam je bio stran pojam da za ljudsko dostajnstvo potrebam novac od kojeg se živi.
      Živeli smo od naciošovinizma,.a Jul je bio kul?

      I onda ste postali naprednjaci. Foliranti!

  5. Izjava koja nema veze sa vezom. Srbija je odreagovala u nameri da iskoreni kriminal.

  6. Baš se nalupetao čovek! Prvo, kriminal je već postojao u državi kada ste ga vi dos-ovci “ razradili“krađama i otimačinama na državnom nivou, svega društvenog što su radnici izgrađivali decenijama…Drugo, samo ste nastavili tamo gde je Mihalj Kerkez stao…Mišković i Đilas, Beko i Peconi- sve produkti vaše vladavine…Umesto da gradite zemlju vi ste bogatili svoje račune…Hoćete još? Ili…Sve znate i sami, još bolje, šta ste i koliko ste nakrali…

    1. Bol bivšeg glasača Slobodana Miloševića. Kao da tad nije postajao Jul..Jul je kul sećaš se?A naciošovinizmom smo sakrili sve prljave poslove sa novcem 90-tih. Kao da hoćeš da mi kažeš ma vi ste gori od mene iako sam ja podržavao ratove. Ma kako da ne!

      I u to me se sastoji sva naša nesreća. Ko je gori. Uaaaa!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.