Partija kosovskih Srba: Razumemo strah Srpske liste ali to nije razlog za pretnje biračima

Ostavite komentar


  1. Pa nije bas tako Milice. Kosmetski Srbi su preplaseni i kad god mogu ignorisu Kosovsku „drzavu“ i zastitu traze is Srbije. A Srbija, t.j. Vucic im je za zastitnike odredila prevejane kriminalce koji vode Srpsku listu I koji ne prezaju dda ucenjuju birace tamo isto kao sto to rade na srpskim izborima. Povrh toga, Taciju odgovara da SL pobedi jer ce mu dati mandat I „razgranicenje“. Prema tome, ako si za Vucica, bar nemoj pljuvati po dobrim ljudima na Kosmetu. Valjda toliko casti imas?

    1. Kao Albanac sa Kosova moram da se slozim sa Djokicom. Grupa oko SLS i Rade Trajkovic uziva podrsku Dela medjunarodne zajednice ali nikako albanskih partija. Partije na vlasti poput DPK ne zele druge aktere i smatraju da se sa Vucicem mogu dogovoriti a Partije opozicije poput Samoopredeljenja nece nista da imaju sa njima.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.