Pastor: Koalicioni sporazum SVM sa SNS

Ostavite komentar


      1. Sacuvaj nas Boze! Interes i jednih i drugih su puni licni dzepovi a ne briga o narodu (kojoj god nacionalnoj zajednici pripadali)

  1. Sa Madjarima imamo odlicnu saradnju kao i uvek. I u buducnosti nastavljamo da radimo na zajednickim interesima i jacanju ekonomije.

  2. Oduvek je Madjarska bila iskren prijatelj Srbije!Odrzavanje dobrih odnosa i saradnje je na obostrano zadovoljstvo obe zemlje!

  3. Treba sarađivati sa nacionalnim manjinama. One su važan partner u borbi za bolju budućnost.

  4. Da nije slučajno bilo obrnuto? Da su interesi SNS postali SVM-ovi, pošto je dobro poznato da veći koalicioni partner uvek nameće svoju volju? Ako sam ja u pravu, onda je ovo izdaja glasača, ma koliko malo ih bilo.

  5. Sa SVM i Istvanom Pastorom SNS je uvek imao odlicne odnose i saradnju. Kada su ciljevi i prioriteti isti onda nije tesko da se dve strane shvate i da idu u pravcu ostvarenja ciljeva.

  6. Ovde nije reč ni o Mađarima, ni o Srbima, koji su obični ljudi. Radi se političkim, koristoljubivim dilovima dveju oligarhija. Sve nacionalne oligarhije i nacionalne tajkunarije međusobno šuruju i, istovremeno, svađaju narode. Tako mogu da muzu, svaka svoje stado, do poslednje kapi krvi. Dok se narodi gledaju mrko i ne veruju jedni drugima (oligarhija ih podbada na međusobnno nepoverenje, pa i na mržnju), oligarhiji široko polje za bratstvo-jedinstveno trkelisanje, muljanje i muvanje.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.