Pastor: Nedopustivi zastoji na granici

Ostavite komentar


  1. Cuj ovog i „do dva kilometra“..ja vam garantujem,da je svaki dan bar po 4,5km kolona teretnih vozila,kazem bar,ako ne i vise..i to tokom celog dana?!I drugo samo kod nas carini na teretnom prelazu,smena zraje sat,sat i petnaest min.,tad sve staje!To nigde u svetu nema!!!

    1. Mađari su odavno spori i arogantni na granici. Imam utisak da nas nameno šikaniraju. Neljubazni su i drski. Zbng toga retko odlazim u Mađarsku iako živim blizu granice. Mogao bi Vučićev dobri prijatelj Orban da pokaže da i nas,običan svet,bar malo ceni.

    2. Za 24 sata u Srbiju na GP Horgos udje oko 500 kamiona.To je vise od 20 svakog sata,otprilike na svakih 2,5 min.udje jedan kamion.Ko kaze da je to malo,nema pojma jer vise i brze jednostavno ne moze.Mozda je razlog broj kamiona,ciji se broj iz godine u godinu drasticno povecava.Cudo je taj povrat PDV-a!Cene prevoza?Koga to jos interesuje!Samo da se kotrlja,to je bitno.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.