Pat pozicija u Demokratskoj stranci

Ostavite komentar


  1. Boris Tadić se pomirio sa ubicama iz SPS-a, zatim je upropastio Srbiju, pa DS ! Zar nije vreme da se, on, Boris Taćić obesi na Terazijama, i iskupi strašne grehe ?!

  2. Žalosno je šta par hoštaplera rade ljudima u starijem dobu msm na Vidu i onaj njen debilni ulazak u salu sa Tadićem. Ovaj navodni poziv upućen Zelenoviću za ujedinjenje je samo ometanje čoveka da radi svoj posao jer on neće sigurno sa Tadićem iz zadnjih par meseci praviti koaliciju a pogotovo sa Balšom, kenom, Milosavljevićem, Šutanovcem, žao mi je ovih par ljudi što su izmanipulisani ali jedno je sigurno da je DS sa Lutovcem na pravom putu

  3. Nisam član partije, ali ne mogu da poverujem da u ovom trenutku sivila postoji toliko neslaganja I sujete u DS, kao I nerazumevanja da su oči mnogih uperene u vas uz očekivanje da ćete konačno postati jedina brana ka ovoj bujici Koja preti da uništi ovaj napaćeni narod
    Dozovite se pameti

  4. Nisam zlonameran i ne radujem se ničijol nesreći ali mislim da je DS ovo zasluzio.. A zašto?
    2010 god umro je V. Batić. Posle njegove smrti stranka je na Skupštni održanoj u Sava Centru za novog predsednika izabrala Ž. Stjepića. Na ilegalnoj Skupštini u Obrenovcu izabrana je za predsednika O. Batić. Uz podršku vrha DSa iz tog vremena ona je kasnije i upisana kao nova predsednica DHSSa. Stranju je kasnije „predala“ kako cujem POKSu.. E sad je maca zakucala i na vaša vrata… I neka je..

  5. Boris Tadic, Jasna Stanivuk, Dragan Šutanovac i Gordan i Dragan Petrić-uigrana ekipa!!!

  6. Nema struja u DS-u. Jedna je DS na čelu sa Lutovcem i drugo je grupica otpisanih pučista na čelu sa baba Vidom, koji bi opet na izbore, a neznaju da su lažni izbori završeni.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.