Patke izložene u Moskvi jer ih ima na imanju Medvedeva

* Ljudima u Rusiji je dosta vladavine korumpirane mafije, koja je na vlasti sada već gotovo dve decenije, komentariše za Danas Vladimir Milov, predsednik opozicione ruske stranke Demokratski izbor
Inicijativa "Ne da(vi)mo Beograd" demantuje premijera Vučića da ima veze sa masovnim protestima protiv korupcije u Rusiji

Ostavite komentar


  1. zapad se plasi vaskrsle rusije i zato sve radi i potura razne izdajnike da bi je unistio,ranije su to bili lenjin i njegovi komunisti, sada ce to biti opet neki gubitnik i zute patkice oko njega.

  2. vučić je u pravu kad kaže da dolaze sa istog mesta. I u Srbiji i u Rusiji dolaze iz zdravog razuma.

  3. Sad ce svasta da izmisljaju samo da zataskaju da Soros stoji iza toga!Zapadnjacima nije dobro sto Rusija jaca i sto ce biti vodeca sila u svetu.Vidimo da kod njih ima domacih izdajnika sa patkicama,a takodje ih ima i kod nas!Prodane duse zna se sta mogu.

  4. To treba pohapsiti kao sto su Rusi uradili. 30 dana zatvora ili dobrotvornog rada ciscenje klozeta.

  5. Zapadni mentori se utrkuju da pomognu ruskom narodu u borbi protiv korupcije? Ako su Rusi tako glupi da u to poveruju, onda i treba da propadnu.

  6. Beogradska Patka je nastala ukrstanjem zute stampe i srpske novinarske patke…I u Rusiji nije bilo Moskva-male!!!Kada bi se zuta patka podigla protiv korupcije Sistema,protesti bi bili poduzi!!!

  7. Citam komentare kako treba hapsiti narod zbog okupljanja da bi izrazili svoje nezadovoljstvo. Nece moci, necete nas uplasiti. Ako neko bude uhapsen to ce biti Mali,Vucic i istala bagra koja se bavi zloupotrebama i kradjom. Blize im se zadji dani.

  8. Могуће је да у дачи Димитрија Медвеева има патака, али вероватно има и пилића, мачића, штенаца, јагањаца, гушчића, телади, ждребића, прасића. Сваку од тих животиња су могли да узму за симбол протеста у Русији, али пошто им је из Београда и Рија преостала велика залиха пачића одлучили су се за њих јер им је то било најјефтиније.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.