Patrijarh Porfirije krenuo na Kosovo uprkos zabrani: Kosovska policija ga zaustavila na prelazu Merdare

Ostavite komentar


  1. Ovo je jedan od znakova da se skupljaju „dokazi“ kako bi se unapred opravdali budući sukobi, koji su neizbežni!?

  2. Sve dok poglvavar cetnika kaze kosovo i metohija to je on je nepriatelj kosova ..pamtite to… to je cista provokacia ii sps nad RKS

  3. Nisam ljubitelj crkve i njenih svestenika,bar ne ovih danasnjih,ali imam postovanja za veru…Odlazak patrijarha u ovom slucaju je definitivno jedan od politicko-vojnih akta,mada sa druge strane ima i donekle versku podlogu..Ne dopustiti najvisim zvanicnicima,bilo da je u pitanju crkva ili nesto drugo je smesno,pa nije dosao sa koridorom vojske,cudo bi napravio sam…

  4. Pa ovaj se ne bavi verom nego politikom, kao i njegova organizacija prema tome njemu nije dozvoljeno da udje na Kosovo ne kao verniku već kao čoveku koji podržava i opravdava rad AV.

  5. E pa ne može Petkoviću da širi mir i ljubav jer to nije tačno. Crkva je mehanizam Vučića koji on koristi za nemir i mržnju . Pročitani ste ko bukvar . Rute kokaina i cigareta su problem .

  6. “Patrijarh”gura nos gde mu nije mesto.Poceo je sa diverzantskom akcijom u Crnoj gori sada nos tura dalje!

  7. Nije maltretiran ,nije uhapšen samo je vraćen jer ne ispunjava uvjete za prelazak granice.

  8. Znao je da ce ovo jos vise podici tenzije i zaostriti situaciju. Do kad ce biti Vuciceva marioneta?

  9. Crkva je kroz istoriju uvek umela da stvori dobru atmosferu, da smiruje situaciju i da izabira stranu, a cesto je sama crkva i povela ljude u sukob i ratove, to je ono sto je najstrasnije.

  10. Ja biga pustio obrijamog, kao pravog komunistickog popa, lopove najobicni kuskac ratova. Usamovi uz ruse bice ispase na prolece, jescete travu.

  11. Prvo je bio kod vojske i reka je njima da je vreme da opet ucine Genocid . Pa onda je krenuo i sam! Ali nece ni jedna ni druga.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 5. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.