Oglasio se Putinov pomoćnik: Zapad ne odustaje od obojene revolucije u Srbiji

Ostavite komentar


  1. Manite nas sluđivanja. Zapad se i dogovorio sa Vučićem da raskopa Srbiju i učini je nemogućom za život.

  2. A što bi bilo ko sa zapada menjao nešto u Srbiji? Zar trenutno ne dobijaju sve što požele…i to na tacni, right?

  3. Nije vas Vulin dobro obavestio!
    Nije u pitanju obojena revolucija, već litijumska! Narod ne želi da Srbija postane evropska deponija i rudna kolonija!
    Svako ko štiti interese naroda i države ne treba da brine!

  4. „DANAS“ treba da objavi da su DANAS Ruske snage razvijorili BELU ZASTAVU, jer je probijena linija fronta kod Sudzija. Ima video i na Ruskim sajtovima. O tome neka brine Nikolaj Patrusev…ali cudi me kako to, da o tome, Veliki prijatelj Vulin nije obavestio Diktatora, Kepeca iz Kremlja

  5. Ovo je veoma loša procena, zapad ima svoju postavu u Srbiji koja vlada već 12 godina. Ne treba im obojena revolucija, tj nema razloga da bilo šta menjaju. Da li su Rusi neobavešteni ili je nešto drugo u pitanju.

  6. Revolucije takve i onakve, sve je to idi mi – dodji mi, ali Srbija i njen mentalitet ne podlezu niti obicnoj vremenskoj evoluciji a jos manje bilo kakvoj ideologiji ili revoluciji.

  7. Jedan hint za neupućene Ruse: Ovde su na vlasti već najlojalniji mogući prema SAD-u. Toliko su lojalni, da su nadmašili i Čedu Jovanovića i oterali ga u penziju. PRedsednik države se pretvorio u PR-a strane kompanije. Sramota. Zašta su nam preci ginuli…

  8. Tante za kukuriku sto bi se reklo. Rusi kao i uvek igraju igru i vracaju Vucicu uslugu. Mi koji ovde zivimo znamo da bas taj zapad drzi tog Vucica na vlasti. Sva ova trabunjanja zamotajte u papir a cokoladu bacite svinjama.

  9. Ово није обојена револуција глупи Руси ви све видите искривљени ово је страх од истребљења Срба бре а нормално је да је против власти јер она трује овај народ бре бре.

  10. Браћо Руси докле БРЕ да браните криминалце лопове и ШЕФА МАФИЈЕ ОРГАНИЗОВАНОГ КРИМИНАЛА мурата у смрдистану.Тако сте и милошевића који опљачка Србију и новац покрадени донео у Русију,уместо да сте похапсили клан милошевић и помогли Србском народу ви практично учествујете у нашој пропасти.Молимо вас помозите да се решимо ПСИХОПАЕ и његове мафије.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.