Paunović: Diktator se pobeđuje pozitivnom kampanjom i ujedinjenjem

Ostavite komentar


  1. Koga ovi više nazivaju diktatorom samo zato što Vučić radi, sram vas bilo neradnici.

    1. Svako jutro ustajem pre vucica i svako vece posle njega legnem, a da je Diktator jeste. Da radi moram ti priznati da si za to u pravu: prica, slika se, snima se, gostuje na pinku i tako to.

      1. Ajde opiši šta je znači “diktator“…da li su Staljin,Tito,Hitler,ili Musolini bili diktatori?Da je u Srbiji diktatura,list “Danas“ bi bio zabranjen,N1 ugašena,NiN,tv-Naša,O2…vama se dozvoljava da pričate i lažete šta hoćete,ali kad vam se odgovori,e onda je to “diktatura“…ako baš hoćeš…zar ti Boško i Djiki ne liče na diktatore,samo što nisu na vlasti,ali zato kadriraju po DS-u.i drugim strankama,onako…diktatorski.

        1. Danas i N1 su vam rak rana, sto vam se ne da da ih ugasite.

  2. Diktator???
    Hmm…
    Zna se kako se diktatori smenjuju sa vlasti.
    Pa izborima, valjda!

    1. Izborima, stvarno. Je li tako Causesku predao vlast, izborima?!.

      1. Je’l ti znaš šta je diktatura?Nemaš pojima,nego lupetaš.Tebi bi izgleda odgovarao rumunski scenario da u tom metežu ukradeš nešto,ali…neće vas narod bre.Neće vas ni vojska,ni policija…sve ste ih upropastili od 5.oktobra do 2012.i narod i vojsku i policiju.Nauči šta je diktatura,demokratija,anarhija,pa se onda javi da komentarišemo.

        1. Ljubisa, nepoznatoj osobi kazes da ‘nema pojma’’, ‘da lupeta’ i da bi ‘da ukrade nesto’. Ti si i lice i nalicje ove nakaradne, siledzijske, agresivne, devijantne sns vlasti.

          1. A ti nepoznatoj osobi kažeš da je “lice i naličije ove siledžijske vlasti“,“agresivne“,“devijantne“…pa sam sebi skačeš u stomak ovako glupim kritikama.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.