Paunović: Očekujem šire proteste od onih koje smo videli zimus

Predsednik opštine Paraćin i potpredsednik DS za Danas

Ostavite komentar


  1. Kada će ovaj da se osvesti .Sada nije cilj bojkot nego blokada izbora.Ima li iko pametan da zna stvarno šta hoće.

  2. Ti,Paunoviću našao da govoriš o “crnim vremenima“,seti se samo kako su demostranti prebijani u vaše vreme (Ranko Panić),i šta ste sve zabranjivali.

  3. Bojkot je simbolično iskazivanje nezadovoljstva opštim stanjem u državi i odlično je sredstvo za medijsku internacionalizaciju. Internet nije moguće staviti pod kontrolu, sem potpunog ukidanja, ali režim nema sposobnosti za to. Onog trenutka kada bojkot, posle izbora, preraste u otpor mogao bi da postane nasilan. To će, naravno, da zavisi od jačine represivnih mera kojima će vlast morati sve češće da pribegava. Vučić ima veći problem zbog svog diletantsko-poltronskog okruženja, nego što ga ima sa samim sobom. On već zna rezultate izbora bili oni bojkotovani ili ne. Ono što će ga oboriti sa vlasti, već krajem sledeće godine ili najkasnije u proleće 2021., jesu upravo ti simboli koje ni on ni njegovi saradnici nisu u stanju da razumeju kako treba. Simbolika Kosova, simbolika otpora, simbolika bojkota, simbolika gazdovanja kompletnim narodom…

  4. ,,…imamo jasan cilj…“? Sa potrošenim i kompromitovanim ljudima na čelu opozicije teško! Gde su novi ljudi? Gde su predlozi konkretnih mera? Predlozi rešenja za Kosovo, nezaposlenosti, odlaska mladih, lošeg školstva, zdravstva, sudstva? Ovako samo budite za nas, pa ćemo posle kad dođemo na vlast mi uživati umesto ovih! Već viđeno!

  5. vlast ce policiju izvlaciti jedino ako se krene na tv javni servis / sve drugo moze da se okupira do besvesti – cak i zgrada predsednistva, vlade, skupstina

  6. znaci ponovo ista prica ? umesto u Leto da se organizuju skupovi , bas se ceka zima da se ljudi smrzavaju ? znaci leti kad su gospoda organizatori ba Baliju sunacenje , a okupljaj osiromasene namerno da se smrzavaju zimi . Zimi mogu da protestujem jedino iz sprotskog centra Hotela Hayatt > 30 godina BIA sponozrisana opozcija namerno okuplkja ljude u ZIMU da se smrzavaju !! Kad je moglo leti da se naprave jake demonstracije ,a nisu , ja da idem u sred zime na minus 10 i plus da setam levo desno .? Ako cu na zimovanje daj da idem na Kopaonik > vazno je da se DEMONSTRANTI PROPASNO NASETAJU i smrznu sto vise moze .

Ostavite komentar


Politika

Do petka će se znati koalicije za parlamentarne izbore na Kosovu 8

Do petka će se znati koalicije za parlamentarne izbore na Kosovu

Politički subjekti imaju rok do petka da CIK-u proglase predizborne koalicije za izbore na početku nove godine. Posle 30. avgusta, svaki politički subjekt koji nije proglasio koaliciju do 30. avgusta biće u obavezi da se sam takmiči na izborima 9. februara. Do sada su samo AAK i Nisma proglasili predizbornu koaliciju. KDI, koji prati svaki izborni proces, ne očekuje da će se ići sa drugim koalicijama na ove izbore.

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.