Paunović (SPS): Opozicija iznela niz neistina

Ostavite komentar


  1. krenuo virus koštunica da radi i kod naprdnjaka. nije znala a o litijumu se priča non stop po medijima. verovatno gleda pink, tamo sigurno nije bilo reči o tome.

  2. Gospođa kaže da će o temi raspravljati oni koji se u nju ne razumeju.
    Poslanici tokom svog mandata razgovaraju o najrazličitijim temama, a nisu supermeni, bolje reći pravi renesansni poznavaoci svega kao što je predsednik. Među poslanicima su ljudi različitih nivoa obrazovanja i zanimanja, oni predstavljaju građane i u tom svojstvu i učestvuju u skupštinskim raspravama i odlučivanju. Ne dovode se u skupštinu eksperti za teme koje su na dnevnom redu, već se poslanici obaveste i pripreme za diskusiju.

  3. Sami kažete da su bila zakazana dva odbora u isto vreme,pa kada ste to uocili vi ste jedan otkazaji,ko tu laže?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.