Pavić: Grupa oko Nestorovića neće ulaziti u koaliciju sa SNS u novom sazivu Skupštine Beograda

Ostavite komentar


  1. Ne bitni ste. Ako se srede spiskovi, i zabrani uvoznim glasacima da glasaju, pukli ste i vi i zvalava banda.

  2. Neće protiv Države,a glume opoziciju,kome,pravoj opoziciji?!?
    Ovi su projektovani samo da uzmu glasove pravoj opoziciji ali ne u ovolikoj meri,pa sad me znaju šta će sa njima!?

  3. Samo nemojte da pokrenete ono što ste obećali. Malo rasprave među vama je ništa u odnosu na izdaju glasača.

  4. Izvesni pod pseudonimom nadzornik,sebe instalirao prema neprijatelju Srbije,kosu po njemu uvozni glasači? Svi koji imaju lična dokumenta grada Beograda,pozivam da masovno dođu u Beograd na glasanje, ne interesuje me Vučić ili bilo ko drugi ima da glasamo,a kurtijevci neka vam je na čast.

  5. Svako ko ima dokunenta Srbije a ne boravi ovde obavezno da dodje da glasa i neka ostvari svoje gradjansko pravo. Ako sadasnja opzicija nije to pravo ukinula 12 godina dok ne bila na vlasti ne vidi ni sada razlog da se to ukida. A Nestorovic moze ovako da se ponasa i da ne zeli ni sa kim u vlast ali cemu onda bavljenje politikom? Da cekas da imas sam vecinu pa jednostavno nije to realno! Ovalo imas priliku da ucestvujes i menjas ono sto bi zeleo ali ok od volje vam.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.