Pavićević: Janković dostojan za predsednika

Ostavite komentar


  1. Kako moze biti dostojan kad mu se sav program zasniva na vredjanju Vucica? Kako misli da me ubedi da glasam za njega,ubedio me je da ne glasam za njega nego bas za Vucica!

  2. Meni je on kao i svaki drugi iz opozicije. Da valjaju narod bi za njih glasao!

  3. Ne mogu da se složim sa Pavićevićem. Janković za 10 godina koliko je bio na položaju Ombudsmana nije uradio ništa za Srbiju niti ljudska prava u njoj, a sa te pozicije je svakako mogao to da učini. To je jedan od pokazatelja njegovog rada, imao je sigurno mesto i samo se pritajio jer je znao da ga niko neće skloniti odatle. Sada kada mu je istekao mandat, opet se pojavljuje u medijima da bi dobio novu poziciju u državnoj upravi i to mi se ne svidja.

  4. pavićević treba da se vrati na scenu pod hitno! sa jankovićem! i nema sile koja će ih potući!

  5. Jankovic je dostojan za predsednika neke mesne zajednice, i to mozda, ako bi mu ljudi te mesne zajednice ukazali poverenje, ali tesko da bi.

  6. Da, treba javno, jasno i precizno saopštevati stavove povodom aktuelnih i važnih pitanja… E sad, Janković ponekad nije bio na visini zadatka…U svom prvom mandatu skoro da je bio nepoznat javnosti. A premišljanje oko kandidature jeste bilo pitanje sukoba interesa.

  7. Od političara ne treba praviti anđele. Nije ni Janković bio bezgrešan. Svakako političara treba nadgledati.

  8. A na osnovu cega si to zakljucio, Jankovic nije izneo svoj stav ni o cemu, jedino sto zna da radi to je da napada Vucica, a narodu ne nudi nikakvu konkretnu, bolju politiku.

  9. Prisustvovao sam predavanju Pavicevica. Mislim da je suvise mekan i njegove izjave ne treba uzimati za ozbiljno. Nakon predavanja nije umeo da odgovori ni na jedno pitanje. Kada znas odnogovor, ti odmah das odgovor, a kada ne znas ti razglabas na jedno pitanje po pola sata. E upravo to je on radio.

  10. Ne znam da li promoviše Jankovića zato što veruje u njega, što je malo verovatno, ili zato što želi da promoviše sebe, što je mnogo verovatnije.

  11. Prvo je podržavao Živkovića, jedva je ušao u skupštinu, sada podržava Jankovića, znači da on sigurno gubi izbore.

  12. Mislio je sigurno na Jankovicev profesionalni nerad. Obecao je da ce podneti izvestaj o svom radu kao zastitnih gradjana, do danas, nista. To ukazuje da nema sta da napise u tom izvestaju.

  13. Nije mi jasno samo zasto botovi komentarisu u Danasu , pa Vucicevi umni glasaci ne citaju DANAS.

  14. Sto su mi smesni ovi Danilo,Sara,Marko,Goga…ko da prepisuju iz istog SNS Vodica za botove? Ovoj jednoj Jankovic ne uliva poverenje, a ima Predsednika sa kupljenom diplomom? Jel ima neko sa gimnazijom za kandidata, nama bolji i ne treba!

  15. Nije bitno dostojanstvo, već kakve ideje i namere ima za bolje Srbije, a u to baš nisam uveren da postoji.

  16. Vi ste u Danasu merilo straha vlasti. Kada se pojavi ogroman broj kritika nekog teksta ili necijeg stava o nekome od strane BratIjske vojske poslusnika, onda znate da je bar jedan od brace trazio juris botova! Bravo za gospodina Pavicevica uvek je jasno i glasno izneo svoj stav . Zao mi je sto vas nema u skupstini, jer ste vi, po mom misljenju, prototip narodnog poslanika -intelektualac, elokventan, covek sa stavom, za razliku od gomile kaligulinih u Senatu, onih sto ih zvoncetom podsecaju sta misle i za sta glasaju!

  17. To je vase licno misljenje,ja mislim da bas nicim nije zasluzio da bude predsednik,ipak o tome odlucuju iskljucivo gradjani na izborima.

  18. Dragi BOTOVI, iako sam veliki zagovornik demokratskih načela, pre svega poznate Volterove maksime : IAKO SE NE SLAŽEM SA VAMA , BRANIO BIH DO SMRTI VAŠE PRAVO DA IH IZNOSITE, reći ću vam , sasvim dobronamerno : čitajte naše najbolje novine ( DANAS ), budite član biblioteke u vašem mestu, družite se sa ljudima koji razmišljaju svojom glavom…Nikad nije kasno da menjate svoja NAOPAKA uverenja! Zdravi mi bili !

  19. Ako je Jankovic dostojan za predsednika, za premijera stavite nekog klovna pa da imamo i cirkus…

  20. Kada kaže to i prof. Pavićević, oni koji u to ne veruju imaju težak prblem sa svojim umom.

  21. Dostojan za predsednika?Navedi bar zasto?Kao zastitnik gradjana on je samo koristio svoju funkciju kako bi se promovisao i dosao do toga da se kandiduje za predsednika.E bas je dostojan ubilo se.

  22. Treba ukinuti opciju komentarisanja clanaka, vesti, kolumni… Nema smisla jer je 95% komentara poslato od botova, koji, ne zaboravimo i to, zive od toga.

  23. Filip

    26. februar 2017.
    Tako je, ne može se ilegalno ulaziti u Srbiju.

    Ono kad bot poludi

  24. O Danilo da tebi odgovorim! Tebe niko ne moze ubediti da glasas za ovog ili onog za AV ili za Sasu.J , to je tvoje ubedjenje i nikad ti to niko ne moze promeniti kao ni meni i nama koji mislimo svojom glavom i mislimo drugacije nemoze niko nametnuti da glasamo za AV nikad pa ni u snu!

  25. Došlo krajnje vreme kad su i botovi prestali da se informeriši i počeli da čitaju Danas

  26. Sasa Jankovic likom potseca na cara Dusana Silnog, a i obojici je ZAKON iznad i pre svega, kao i narodu u Srbiji. AV za sve neistomisljenike tvrdi da ga MRZE. Sa funkcije predsednika Vlade, pokusava da pobegne u sigurnu luku petogodisnjeg mandata predsednika Srbije. Da li ce uspeti? Od nas zavisi. Svi na izbore.

  27. Ljudi, kad su botovi ovako aktivni, i to nedeljom, zamislite kolika je frka medju nazadnjacima zbog Jankovica. Moj, suprugin i glasove nasih roditelja ima!

  28. Po reagovanju izgladnelih botova se tacno moze primetiti strah vladajuce stranke.Cim ima nekog clanka sa Sasom Jankovic botovi izlecu kao beskorisni trutovi iz kosnice. Odavno ste procitani pa prema tome i GOTOVI.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.