Pavićević: U Srbiji imamo otetu državu

Ostavite komentar


    1. Najviše volim ove „teške intelektualce“, koji jedva čekaju da se pojave neke mutne vode, kako bi isplivali na površinu i ulovili nešto u mutnom?! Ko je to i od koga „oteo“ državu gospodine, uvaženi , profesore političkih nauka u Beogradu?! Dajte malo detalja, možda se odlučim da i ja otmem neku, ako ništa drugo onda, državicu. Meni ne treba mnogo, zadovoljiću se sa malim?! Ako je to tajna ili ne želite da nam otkrijete formulu, recite nam na koji način, onda, da vratimo tu državu, koja nam je „oteta“? Verovatno opet nekom revolucijom, koje su naše omiljeno „demokratsko“ sredstvo. Čini mi se da na izborima uvek „gubimo“ a onda revolucijama, izvedenim, najčešće, na ulici, „dobijamo“. Kad čujem ovakve otrcane i besmislene parole, kojima se ljudi praznih glava dive, osetim napad dijareje.

    2. Baš dugo? I niste mogli da se „oslobodite“? To „robovanje“ više govori od vama nego o „petriotskim godinama“?! Teško onima kojima smeta patriotizam?! Mada se radi o „junacima“ različlitih kategorija, mnogo podsećate na one, kojima smetaju „dlake“

  1. Profesor Pavićević je potpuino u pravu. Komentari polupismenih botova, to najbolje potvrđuju.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.