Dimitrijević (CRTA): Nemamo konkretan rezultat Radne grupe za unapređenje izbornog procesa

Ostavite komentar


  1. ZASTO BI GUBILI VREME NA TAKVIM SASTANCIMA kada su vec dobili izbore podeljene opozicije i kada NEMA VREMENA ZA IMPLEMENTACIJE IKAKVOG DOGOVORA

  2. Po tebi izgleda od vlasti niko ne treba da ucestvuje na izborima da bi ti video napredak opozicije.

  3. To smo svi znali da ce se desiti! I? Da li ce opozicija koja izlazi na izbore 2. juna uraditi nesto po tom pitanju? Na primer da ne izadju…

  4. Svi zahtevi koji su trazeni su ispunjeni, tako da ne znam sta jos treba da se desi da gospoda budu zadovoljna.

  5. I Djilas ocekuje da bi se do oktobra ispunili svi izborni uslovi i da mu Vucic kaze IZVOLIZE sada mozete da pobedite. On bi do jeseni preselio pola Republike Srpske. I prosli put je Djilas otisao sam, bez dogovora sa opozicijom , na kanabe kod Vucica. Vucko mu obeca izbore za tri meseca,a on bese tek za tri godine. I sada kada smo bili pred pobedom,uz svu kradju,opet Djilas minira proces. Ja mislim da je svima jasno o cemu se radi. Imali smo veliku sansu i jos je imamo zato sto je Djilasov los ili nameran potez,amortizovao Savo Milosevic koji ce jos vise dati nade ljudima nego Djilas i ostali bojkotasi. Nema vise Dveri,Milice lazljivice,Nestorovicevi se raspali,idealna prilika za pobedu. Hrabro napred do sloma ovog beznadja!!

  6. Pa nismo ni očekivali da će lopovi odjednom da postanu pošteni.Najveći gubitnik je opozicija, ali ne zbog lopovske vlasti nego zato što se podelila.To nije smelo da se dogodi.

  7. Koliko ovih opozicionih udruženja ima?! Oni se očigledno udružuju da medjusobno ratuju pa onda ajde da onaj ostati prebace i na vladajuću većinu!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.