Pavle Grbović: Odgovor od Vučića o izborima očekujemo početkom sledeće nedelje

Ostavite komentar


  1. Samo ti nemoj molim te. Jedva čekam da ovaj faraon sa vlasti ode ali samo ti nemoj molim te da sanjaš da možeš da se bavis ozbiljno politikom.

  2. Jel znate koliko narod nije ni cuo za Pavla u unutrasnjosti Srbije! Znaci no name je Pavle kada je politika u pitanju

  3. Da li je opozicija tražila ostavku Šapića zašto se ćuti. Ako bude kaže a molite Boga da izbori budu u junu 2024.

  4. Znaci Dana a i Sasa odlicno poznaju G/din. Grbovica pa ga ne preporucuju za dobrog politicara, tesko da ga poznajete ili vam smeta otvoreni pristup resavanju problematike neko od nas je malo zalutao negde. Blago vama, vi biste imam osecaj da nastavite sa g. Vucicem. Ziveli

  5. Neće biti izbora do proleća, a verovatno će ih sve spojiti, da bi Vučić animirao sve glasače, jer SNS bez njega gubi glatko sve izbore. Međutim, kada počne slobodni pad, silu gravitacije ne može skoro niko zaustaviti, tako da ovoj truloj vlasti ni Vučić ne može više da pomogne. Opozicija treba da razotkriva bezakonije vlasti, da štiti ljude koje nasilnici napadaju, da podnosi krivične prijave i da obeća narodu boljitak (ispravljanje nepravdi u obrazovanju, zdravstvu i penzionerima), zaštita dece i žena, obračun sa korupcijom i kriminalom, lustracija i medijsko uljuđivanje, sankcije Rusiji i zaštita Srba na Kosovu bez formalnog priznavanja, ali dopuštanja da građani Kosova normalno žive, decentralizacija Srbije, departizacija, itd. I treba da se reši svih Vučićevih trojanaca, pogotovo „patriota“.

Ostavite komentar


Politika

Osmani učestvuje na otvaranju Olimpijskih igara u Parizu 10

Osmani učestvuje na otvaranju Olimpijskih igara u Parizu

Predsednica Kosova Vjosa Osmani, na poziv francuskog predsednika Emanuela Makrona i predsednika Međunarodnog olimpijskog komiteta Tomasa Baha, učestvovaće na ceremoniji otvaranja Olimpijskih igara "Pariz 2024" u petak, saopšteno je iz njenog kabineta.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.