Pavle Grbović podneo prijave zbog plakata na kojima je prikazan u ustaškoj uniformi: Posle takve kampanje ubijen je Oliver Ivanović

Ostavite komentar


  1. Gospode Boze koji uzas dokle smo dosli sve da drugome zelimo strahote i da se odrzi na vlasti.

  2. Beskrupulozni , izdsjnički klan koji je direktno odgovoran za razaranje Srbije i pljačku i potouno osiromašenje njenih građana ( SNS ) , pideže za najcrnjim metodama iprišlog veka , ali to pokazuje samo njihovu nemoć pred potpuni slom njihive vlasti na predstojećim izbotima . Sada rade samo u korist svoje štete , a pomažu opoziciji . Pavle Grbović je samo jedan od mnogih časnih i čestitih mladih nada koje će svojom pojavom , i delovanjem povesti mnoge građane u jedinu pravu i sigurnu pobedu na predstojećim izborima . Blago majci koja ga je rodila , a i građanima kojima danas neprocenjivo znače takvi mladi i nepokolebljivi borci za demokratiju i svetlu budućnost Srbije . Hvala mu što postoji .

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.