Pavlović: DJB može podržati i Jeremića i Jankovića

Ostavite komentar


  1. Kojim medijama su interesantni gubitnici? Svi zele da znaj sta ce da se radi i kako, a to uglavnom odgovore mogu dati partije na vlasti. Ako se pogleda da nema nesto ni stranaka koje su u koaliciji sa SNS-om. To je od vajkada bilo i tako ce ostati.

  2. Smatram da su svi oni isti. Jankovic, Jeremic, Radulovic, generalno gledano, celokupna opozicija. Niko od njih nije pokazao da mu je drzava i njen narod na prvom mestu, da zeli da se bori i unapredjuje ovu drzavu. Gledajuci njihovu kampanju nikome od njih to nije cilj, bitni su im iskljucivo licni interesi.

  3. Gospodine Pavloviću, ako mislite da postoji cenzura, predlažem Vam da posetite izložbu “Necenzurisane laži”.

  4. E čoveče, čime se ti baviš? Vuk Jeremić je bio savetnik Tadićev, Janković izabran za vreme demokrata, i kako ti znaš da oni nisu bili deo toga što ne možemo da zaboravimo?! Nema tu čistih i prljavih ruku, sve su ruke bile ukaljane do ramena!

  5. Naredni izbori su noćna mora i za vlast i za lažnu opoziciju. Glavni razlog je demaskiranje ciljeva doajena politike čije je najviše dostignuće obrazložio direktor statističkog zavoda M.K.: "Takva je procedura već dvadeset godina" . E ta procedura je u centru pažnje i to je muka političke većine i manjine. Čekamo da se doajeni političke scene izjasne i pokažu sve svoje procedure i naravno faktor plus. Najbolji kandidat je onaj koji pokaže političku volju da uvodi red i menja “decenijske procedure”.

  6. Sviđa mi se u šta se pretvorio ovaj pokret od gromoglasnog "Mi smo drugačiji bla bla." Najobičnija stranka politikantska, kao i sve ostale.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.