Pavlović o spornoj primopredaji sa Sotirovski koja se nije desila: Jeste praksa, nije obaveza 1foto (BETAPHOTO/Biljana Ljubisavljević)

Na pitanje zašto nije bilo javne primopredaje dužnosti između njega i bivše gradonačelnice, novi gradonačelnik Niša Dragoslav Pavlović odgovara – “to nije obaveza” i kaže da je primopredaju obavio time što je “odmah krenuo u posao”.

Pavlović kaže da primopredaja pred javnošću jeste bila praksa, ali smatra da je ovog puta on to obavio time što je prvog dana počeo da radi i obavlja dužnosti gradonačelnika, pišu Južne vesti.

„Primopredaja dužnosti nije obaveza. Prvog dana kada sam stupio na dužnost, odmah sam krenuo i sastanci su odmah krenuli. Kao i uvek što kažem, ovo nije čast. Ovo mesto je odgovornost i obaveza. Samo na taj način ću se u budućnosti prema ovom mestu i odnositi, kao neko ko treba na svom primeru da pokaže svima kako i koliko treba raditi. Daću sve od sebe, neka mi Bog u tome pomogne“, kazao je Pavlović.

Iako je to u Nišu bila tradicija, primopredaje dužnosti gradonačelnika ovog puta nije bilo.

Južne vesti nezvanično su saznale da je odlazeća gradonačelnica Dragana Sotirovski predlagala da primopredaje pred medijima bude, ali Pavlović nije bio za to, pa je ona priliku da se pohvali time šta je urađeno za vreme njenog mandata imala samo na društvenim mrežama.

Tako nije imala mogućnost ni da održi završnu konferenciju, koju je prethodno najavljivala, piše portal.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari