Pavlović: Zavladao je investitorski urbanizam

Ostavite komentar


  1. Sramota kako su unistene nase firme gradjevinske pocelo je sa vladom Cvetkovic Djelic Dinkic Tadic oni su ugasili sve gigante na njihovo zadovoljstvo jedini se iskoprco Energoprojekt ali injjega je ova vlast unistila prodala ga jeftino prevarom uz dozvolu drzave za male pare i sad raducka prezivljava bas briga vlast . Takodje je i radna snaga se razbezala ostali bez posla ibezanija u inostranstvo tako da sad imamo manjak radne snage svih grad struka. Sad je sve u rukama stranih firmi a zasto ?????????????????????

  2. Gospodja Sonja Pavlovic je izuzetan inelektualac u moru korumpiranih i priprostih poslanika. Da takvih imamo vise nebi se moglo dogoditi totalno bezakonje u izgradnji.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.