Peking troši milijarde dolara širom sveta na širenje dezinformacija i cenzuru

Ostavite komentar


  1. Nemojte me nasmijavati. A šta rade hiljade NVO po svetu , nego se bave manipulacijama, korupcijom i dezinformacijama.

  2. EU i SAD ne rade isto, čak višestruko gore? Ili mi se samo čini? Glavni izvor problema u svetu je Amerika. Pa, to znaju i vrapci na grani.

  3. Kina troši milijarde za „širenje dezinformacija“? Nije valjda? Zanimljivo da Demostatu nije palo na pamet da istraži i objavi da Amerika troši desetine milijardi dolara u iste svrhe pa čak i direktnim mešanjem u unutrašnje stvari suverenih država, nekad milom a bogami vrlo često i silom oružja. Verovatno zato što Amerika tim novcem širi „demokratiju“, „ljudska prava“ i „pravila“ koja treba da važe za sve osim za samu Ameriku.

  4. Eeeh „Vladimir“-e ,Vladimire !!! Razlikuje se po tome što stotine hiljada ljudi diljem sveta „hrli“ put Amerike a ne put Kine !! Izmedju ostalog i sami kinezi beže iz kine ! Ako mogu,zar ne ?? I zamisli se nad ovom činjenicom,ako im je u Srbiji (kinezima),dobro,od čega li su samo pobegli a ???

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.