Performans SSP u Skupštini: Pokušali da unesu lutku sa likom Dragana Đilasa (VIDEO)

Ostavite komentar


  1. Počinje da opada fasada nekakvog naprednog pokreta i pokazuje se pravo lice – fašiZma.

  2. Molio bih predstavnike opozicije da pitaju ministra ‘maloga’ da precizira koga to optužuje kad pominje bivšu vlast.
    Da li je on (mali) slučajno bio deo te vlasti i proizvodio ekonomsku krizu u Srbiji i tada ?!

  3. Sve vise ova opozicija srlja pa dragan je ziv nek dodje u skupstinu nek objasni neke stvari kakve gluposti prave ko mala deca bez plana i programa samo kritike

  4. Koliko znam Sinisa Mali je Dragana Djilasa nazvao lopovom i nakon sudskog procesa i podnosenja gomile dokumenata gde se videlo da je za vreme svoje vladavine Dragan Djilas zaradjivao 80 eura po minutu svakodnevno godinama Sud dosudio da je Dragan Djilas kriv i da treba da plati sudske troskove i nadoknade.

  5. za djilasa je samo jedna varijanta gora od toga da ne bude na vlasti, da vucic ne bude na vlasti

  6. @Mila, botu, Djilas ne može da udje u skupštinu jer nije poslanik. S obzirom da ga tvoji ne ispuštaju iz usta, red je da bar maketa prisustvuje sednicama.

  7. Бог те мазо,неко рече да ће мариника доћо главе ђиласу,ето обистинило се!!!

  8. Naprednjačka skupština liči na kozačku. Vlast koristi policiju, pljuvanje, psovke, kletve, Orlića da protivzakonito s sedišta Predsedavajućeg replicira, gasi mikrifon i naravno, laže, kao kad je držao govor „Đilas lopov“ pred praznom salom. Taj soj ljudi na vlasti je srastao s krim8nalim, pa se ne vidi gde počinje država a gde mafija. Zato smo najsiromašniji u Evropi, a vi botovi radite za 20.000. i dalje.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.