Pešić: Đukanović i Vučić dižu tenzije pred izbore radi rejtinga

Ostavite komentar


  1. Cudi me da Vi kao sociology I dalje komentarisete ljude koje samo smrt moze rastaviti of vrhovnih politickoj pozicija. Mislim da Vam jedna Nemacka Dana’s pokazuje da demokratija moze da postoji kad postoje instjtucije I Nemacka pre sve g a Bolest republikanske velicine Daci c a,Seselja,Karica,,Miskovica I slicnih ,a u Vasem su vokabularu moraju da se radi sebe oslobode I prestanu da se postavljaju na pijedestal kamena mudrosti. U svakom slucaju kako su republikanci Srbije preovladavajuca opcija politickog delovanja bilo bi lepo da pocnu da se izinjavaju jedni drugima a I onima Koji poekad cak I preziru republikance Srbije Svaka druga sistemska diskusija sa Vama bi bila gubljenjem vremena.Prijatno Vam vracanje u rijaliti.☝️❣️ .

  2. Pa,gospoja Pesic,po prvi puta se ne slazem sa vama!Ne dize tenzije predsednik CG,vec srpski nacionalisti u CG!To vam je ista matrica iz devedesetih-Srbi „ugrozeni“ u SFRJ-rasturise je;Srbi „ugrozeni u CRO,BiH,Kosovo-izbise ratovi;sada je ostala samo CG-ali tu rata nece biti!Svako ko se usudi da rusi drzavu CG-dobit ce zasluzenu lekciju!Ovoga puta nema pomoci iz Srbije!

  3. Gde zivi gospodja Pesic? Kakav rejting. pa oni proglasavaju sami sebe za predsednike i sta zele , samo ih zanima otimacina, ucena, podmicivanje. Jedino se plase kada ce organi sile da im okrenu ledja i niceg vise,

  4. Ispada da su njoj, nekada Srbija i Crna Gora ratovale, i da su ljudi ginuli zbog toga.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.