Pešić: Vučić upravo montira uslužne stranke da prikrije kako je car go

Ostavite komentar


  1. Gospođo Pešić na tviteru ste me blokirali jer sam Vam rekao istinu. Ovde ne možete da me blokirate ako me pusti administrator. Samo bih sada pitao za bele listiće i hvalospeve za izbor cra u prvom mandatu..gde nestadoše ti hvalospevi??? Možda neki zaboravljaju ja NE!

    1. Gospodjo Vi ste kao i ja u godinama kada treba prepustiti stolicu mladjoma

  2. Vučić je smanjio cenzus da bi privukao uslužne stranke. Bice ih dovoljno.
    Vesna je sada u pravi. Ništa joj ne zamerim iz ranijeg političkog života, i ona ima prava na grešku.
    Sada je važno da ne izađemo na izbore..

  3. Vučiću okani se Taksi ,matematike i brojeva .To ti baš ne ide , možda bi ti krenulo sa „Vladavinom.prava i demokratskim procesima u Srbiji..
    Dok ne probas nećeš znati koliko je to moćna oblast , posla za sve nas i vas ako vas školovanih ima sem tebe .
    Ali tu smo.mi.skolovani na državnim.Univerzitetima, već smo zasiljili olovke ,samo.da počnemo….

  4. E sada ce se gradjani pitati, ako su dovoljno pametni da ne izadju na izbore, pokazace se da je car go i da je to oduvek i bio, 30% koliko je dobijao na izborima ne moze ga odrzati na vlasti a jos veci problem je, koga posle njega, ako kurta sjasi a uzjasi murta, opet smo na istom.Mi smo izgleda proklet narod, ne mozemo bez kradje, lazi i manipulacija da zivimo, ako nam je vlast takva vec godinama,kako smo mi to bolji.Volela bih da pobegnem sto dalje od ove proklete zemlje gde se lopovluk, kriminal, nemoral, najvise ceni.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.