Petak je poslednji dan za preregistraciju vozila na RKS

Ostavite komentar


  1. Koliko se sećam mnogo ljudi sa Kosova doveženo je autobusima u Beograd na kontra miting, uz dnevnice i lanč pakete, dok su na severu Kosova postavljali nove precednike opština (Albance)…
    Od koga su došli da brane AV? Ko im je isplatio dnevnice, ko dao lanč paket? Sad odoše i tablice, otići će i pasoš i LK polako, to je svima jasno….a vi kao i do sada glasajte za vlast koja vas prodaje deo po deo….i tražite pomoć od Srba iz Srbije, protiv kojih ste išli na kontra miting udruženi sa mnogim migrantima koji su kao i vi „utovareni“ u autobuse.

  2. Proces preregistracije vozila je islo tako mirno sto ukazuje samo na jedno: Aktuelna vlast ih je zloupotrebio za svoje interes, za opstanak na vlast udarajuci na nacionalno-folkloristicke bubnjeve. A i sa glasanjem u izbore: aktuelna vlast ce da im osigura prevoz sa Kosova prema centralnoj Srbiji onima kojima ce glasati za partije aktuelne vlasti.

  3. Zabraniti ulaz u ostatak Srbije onima koji prodaju veru za veceru. Nesloga je uvek unistavala Srbe

  4. E moji Kosovari, vi ste najveće sluge ovog nakaradnog režima, glasaćete ako treba za najvećeg dušmanina samo da ne plaćate (25 godina) struju, komunalije, porez, registraciju vozila i ostalo i da dobijate od nas mesečnu apanažu a da ne radite ništa tj. da živite za dž. Ne treba uopšte da se žalite jer pristajete na maltretiranje i prodaju od strane naših kriminalaca iz antisrpske liste i nazadne sekte.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.