Petar Petković: Dok Kurti ne počne da uvažava SL nema ništa od te Vlade

Ostavite komentar


  1. Iskreno bi me bilo sramota da iznosim ovako niske gluposti i bedastocu, Srpska Lista ucestvuje na izborima na (takozvanom Kosovu) onda sede u takozvano skupstini Kosova ili ti ucestvuju u takozvanoj vladi Kosova ,pa su oni i takozvani ministri ali sa dobrom a ne takozvanom platom i raznoraznim dodacima i privilegijama…dok svo vreme sluze gospodaru Vucicu ..kako onda izgleda budala da njih takozvane pozove u vladu Kosova..?? A oni nek se i dalje takozvane do mile volje,primiti njih u vladu je isto ko primiti hrvatski HDZ u vladu srbije..

    1. Bolje ne cackajte jer oni na prvoj sednici takozvane skupstine mogu promenitivtaj clan takozvanog ustava takozvanog kosova.

  2. Zašto bi trebao da uvažava predstavnike zajednice koja broji svega 4% na Kosovu? Pa da su neka sila sa recimo 25 poslanika, ajde nekako!
    Inače AV kao pravi šef SL ne uvažava volju skoro 40% glasača Srbije pa nikom ništa.

    1. Petkovic gresi. Ma ajte molim vas
      Gde on moze da pogresi, on je drug clan nepogresive stranke nepogresivog vodje

  3. Uf…bre … uplasio se Kurti pa provodi besano stresne noci i obilazi zatvorene knjizare pre rano jutarnjeg casa ruskog jezika …..naravno u patikama …nego sta o tome misli podpredsednik sa “ poligraf “ listom …nema ga nesto u javnosti

Ostavite komentar


Politika

Do petka će se znati koalicije za parlamentarne izbore na Kosovu 8

Do petka će se znati koalicije za parlamentarne izbore na Kosovu

Politički subjekti imaju rok do petka da CIK-u proglase predizborne koalicije za izbore na početku nove godine. Posle 30. avgusta, svaki politički subjekt koji nije proglasio koaliciju do 30. avgusta biće u obavezi da se sam takmiči na izborima 9. februara. Do sada su samo AAK i Nisma proglasili predizbornu koaliciju. KDI, koji prati svaki izborni proces, ne očekuje da će se ići sa drugim koalicijama na ove izbore.

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.