Petar Petković: Formalizovana okupacija Kosova

Ostavite komentar


  1. Tebi petkovicu nije briga srba sa Kosova, nego ovim zakonskim cinom Drzave Kosova, Prestaje potreba sa kancelarijom za Kosovo, time prestaje funkcija direktora te kancelarije i ti sa ovim lazima do sada, mozes samo kao Cobanin u nekoj seljackoj fermi da se zaposlis!!!!.

  2. Osudjujem ovaj cin okupacije.
    U pravu je Pera. Vidite, I on osudjuje, ali iz prestonice. Sa daljine. Dodji sine dole, pa osudjuj. Lako je sa visine.

  3. A okupacija Srbije kada sa 20% osvojenih kupljenih glasova drzis 100% vlasti? Sto niste ucestvovali na izborima, a ratnohuskacu?

  4. Petkovicu, ko je povukao poslednje ostatke srpske policije i sudova s Kosova? Ko je Srpskoj listi sugerisao da napusti institucije, srpskim policajcima da vrate uniforme i na kraju srpskim gradjanima da ne ucestvuju na izborima? Najpre odgovori na ta pitanja, pa onda kukaj!

  5. Ja kao Albanac duboko sam uveren da ovom coveku j njegovom predsedniku ni 1% nije im stalo za dobrobit Srpskog naroda na Kosovu

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.