Petković: Usled Kurtijevog terora sa severa Kosova iselilo se 15 odsto Srba

Ostavite komentar


  1. I sta ste uradili po tom pitanju osim pricanja supljih prica? Ko je prihvatio briselsku i ohridsku kapitulaciju kojima su povucene srpske snage bezbednosti koje su stitile Srbe?

  2. O kom teroru govori Petkovic? O teroru drzave Srbije nad srbima na Kosovo da bi opstala na vlasti.!

  3. A da vlast organizujes jedan mali, miran protest protiv dugogodisnjeg Maltretiranja svog naroda. To jadnici ne smeju, smeju samo Malo da kukaju I foliraju se nekim patriotizmom.

  4. Alibi za izdaju Aleksanda Vučiċa.Ko je predao sve srpake institucije Albancina?

  5. Kada se prema izjavama politicara sabere broj iseljenih Srba sa Kosova, onda tamo odavno nema vise ni jednog jedinog Srbina, cak ni u homeopatskim tragovima. Ja sam se iselio iz Srbije pa se zbog toga niko ne uzbudjuje.

  6. Nije usled Kutrtijevog terora vec usled vase prodaje zemlje,institucija i srpskog stanovnistva na Kosmetu! Mozda i poklanjanja. Pustili ste jadni narod niz vodu.

  7. Petkovic govori neistinu,ako su otisli 15%,kriva je srpska do sada vedjena pogresna politika.Uzurpirani stanovi su vraceni i srpskim vlasnicima 2010 Kamenici pa su prodali.zakon mora se sprovesti jednako.Kurti je razbio zajednicke profitere koji su do sada bili jaci nego institucije!

  8. Toliko o tome koliko Srbija brine o Srbima sa Kosova, 15% otišlo, Kurti radi svoj posao, ali ne i Vučić koji samo brine o rejtingu.

  9. Pa tolike godine garantujete srbima bezbednost a sada kukate da su maltretirani i iseljavaju se. Kako da se ne iseljavaju kada nemaju vise srpska dokumenta, tablice , gradonacelnike, policiju,…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.