Petar Petković: Kurtijeve želje o sankcijama Srbiji završiće kao u poslovici „ko drugome jamu kopa, sam u nju pada“

Ostavite komentar


  1. Pa to znaš iz sopstvenog iskustva,zar ne „direktore“?Tebi(vama)iz te kriminalne partije je zadovoljstvo ako čujete ili pročitate da nekome nije dobro,ali samo da je vama dobro,za ostale je nebitno,sporedno.Dugo ste kopali jamu i činili zlo,a sada vam se to vraća,hvala Bogu ne istim načinom(ratom)ali plaćate skupo ono što vi i ne spominjete.Zato,svaki put kad vidim tvoje mizerne i nepristojne komentare,onda se setim i ko vas je tome učio.Bruka ste za svoj narod koji ne zaslužuje vaše „usluge“jer vi kao kriminalna banda i bagra trebate da se nađete iza rešetaka,a nadam se da hoćete.

  2. Citat: Petar Petković: Kurtijeve želje o sankcijama Srbiji završiće kao u poslovici „ko drugome jamu kopa, sam u nju pada“
    Komentar: Petkovićeva izreka nije bas pametna. Aktuelna vlast sama sebi kopa jamu i kat tad pasce sama u toj svojoj jami. zapad zeli red i mir na Severu Kosova, a to znaci SEVER KOSOVA A NE SRBIJE. Severno-Atlantski savez je poznat sa izuzetnim strpljenjem, ali kad udara zaista boli. Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković valjda nije prespavao vremena Miloseviceve pokusaja da nadmudri zapadnjake. Poslodavac P.P. je potrcko pokojnog Milosevica i treba da se se okani coravih posla: idi u opoziciku…

  3. @penzioner

    A da malo prosetas po parku, zagrlis koje drvo, nahranis kojeg goluba… Malo da ublazis te nagomilane frustracije.

  4. @w
    Idem ja cesto u park,hranim golubove i komuniciram sa normalnim ljudima.Eto,tebe nisam sreo medju tim ljudima,sto i nije nekakva steta.

  5. @w
    Vidi se na koju stranu stojis.Dobro vam se sigurno ne pise,ali vreme ce pokazati ko ce da grli drvo u parku,a ko svoje sugradjane.

Ostavite komentar


Politika

Mihajlović, Šormaz, Joksimović, Pak: Gde su i šta rade disidenti iz vrha Srpske napredne stranke? 9

Mihajlović, Šormaz, Joksimović, Pak: Gde su i šta rade disidenti iz vrha Srpske napredne stranke?

Kao najveća i najjača stranka na političkoj sceni Srbije Srpska napredna stranka (SNS) retko je dozvoljavala da u svojim redovima ima kritičare politike partije. Ipak, nekoliko članova, koji su obavljali funkcije od savetnika, do poslanika i ministara "odvažilo" se na takve poteze. Danas, neki su se povukli iz politike, neki osnovali svoje stranke, a za neke nije bilo posledica.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.