Petar Petković: Navodi Bisljimija netačni, kosovske vlasti žele da otmu imovinu Srba, oetaraju ih i integrišu etnički očišćenu srpsku teritoriju

Ostavite komentar


  1. Crni „direktore“!Gde si ti naučio da optužuje ljude koji ne misle tvojom glavom da lazu?Da nisi mozda i ti „student“generacije?Znam da pravim razliku među ljude i neljude.I ako bi uporedio tebe na toj skali,onda bi daleko bio na strani onih koje ja nazivam NELJUDIMA.Jedan ulicar I nevaspitan ulicar si i nista drugo.

  2. @XY

    I ti si svojim „komentarom“ pokazao i ko si i sta si. Bas kao i tvoj idol Kurti time sta radi na terenu.

  3. ZSO kako Srbija trazi, to mozete da priustite sebi samo u BGD-u, na Kosovu ne.
    Kurti je na terenu fantastican sa Srbima, on juri ove kradikale koji prave problema najvise Srbima mestanima. A Srbi i ne smeju da zinu od ove Vuciceve bagre, jer caskom im zapale auta, kuce, i sta ja znam. Silazite malo do Mitrovice i pricajte sa narodom, nemojte aman preko Pinka i RTS-a.

  4. Srbija je do sada ispunila sve dogovoreno iz Briselskog sporazuma dok Priština nije ništa počev od priznavanja diploma do problema nestalih ali je veliki problem što međunarodna zajednica ćuti na sve to.

  5. Srpski narod na Kosovu je svakodnevno izložen pritiscima od strane Kurtija, kako bi ih naterao da napuste Kosovo.

  6. @schlyamm
    Vidim da si na istom nivou inteligencije kao i „direktor“,cije ime ne navodim radi uctivosti.Ako si procitao tekst,onda sam ja kritikovao to sto on upotrebljava tu rec lazov,i po njegovom gledanju svi su lazovi osim onih pravih lazova kao:kompletna srpska vlada.Pa to tvrde i ceo zapadni Svet ne samo ja,a ako ti smatras da su oni u pravu,pa to je tvoje pravo.Dakle nisam nikoga uvredio (nedaj boze)po najmanje tog direktora,ali on je samo jedna pudlica koju odrzava vucko da prezivi.

  7. Petković je u pravu. Prištinski političari ne prestaju sa pokušajima da proteraju Srbe sa KiM.

  8. @Nemanja

    Docim ste vi, Kurtijevi botovi izrazito zanimljivi, kreativni… Spic botovskog sveta.

  9. @xy

    Neko kome je idol Kurti, jeftini populista i palanacki velikoalbanski sovinista zaista ne bi trebao da proziva druge u vezi inteligencije niti da velica svoju „inteligenciju“… Smesno je.

  10. @Anton

    Drzavu kakvu ste zamislili mozete da imate samo u maticnoj vam Albaniji ali ne i na Kosovu, u Makedoniji i gde ste sve jos izamastali… Kurti je „fantastican“ sa Srbima taman koliko je Milosevic bio „fantastican“ sa Albancima… Kako zive Srbi na Kosovu ce kazati oni sami, nece u njihovo ime govoriti Albanci i pricati ruzicaste bajke. Ok?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.