Petar Petković o izborima na severu KiM: Fijasko Kurtija i Osmani, od 45.095 ljudi, izašlo je i glasalo 1.566 Albanaca i 13 lica srpske nacionalnosti

Ostavite komentar


  1. Ali će oni sesti u fotelje presednika opština ili opštinskih odbornika,pa vi vidite kako ćete ih skloniti.

  2. Vi se hvalite time sto je glasalo 13 glasaca srpske nacionalnosti i to vam je „dokaz“ ispravnosti Vucicevog bojkota glasanja,a ne spominjete stetu koju ste time naneli srpskom narodu na Kosovu,jer ce sada Albanci da budu na celu srpskih opstina.To se zove „raditi u korist svoje stete“.

  3. Ono sto je vazno da gradjani znaju, nije vazno koliko njih je izaslo da glasa vazno je da „fotelje“ koje su ostale „upaznjene“ zbog UCENE kosovskih Srba i „pritiska“ koji su pokusali da izvrse na vlast Kosova „budu popunjene“ !
    Aljbin Kurti ne „podleze pretisku“ !

  4. Narod traži da mu sjašete sa grbače. Da ne pretite, ucenjujete, uslovaljavate bilo koga i bilo čime u njegovo ime. Zgadili ste se svima

  5. Cega se pametan stidi budala se ponosi.Izuzetan uspeh glupog Kurtija,vladace sa sa 3.47% glasova nad pametnim Srbima.

  6. Znaci samo toliko ljudi su Slobodni?!!!! A Srbi ne smeju od Gebelsa, Radojcica i ostali Kriminalaca koji su placeni od srbije. Koliko ste vi Bolesni !!!!!

  7. – Da li i ovaj hoće za ambasadora u Ameriku?!
    – Verovatno, pošto smatra da je i za ovu „pobedu“ zaslužan Vučić, i samo Vučić!
    – Dobro, a Markić?
    – Ništa, on će da aplaudira i pre nego što Vođa završi „misao „, pardon, rečenicu!

  8. Interesantno! P.Petković zna, koliko srpskih biraća ima na Kosovu, a koliko njih ima u samoj Srbiji, ni sam Bog ne zna!:)

  9. Inat, brale, na obe strane. Kako hoce da formiraju ZSO ako nemaju demokratski izabrane predstavnike? S’druge strane, mada legalni, ovi izbori nemaju legitimitet i bilo bi potrebno da se ponove u bliskoj buducnosti.
    Sve lici na neki hladnoratovski kosmar iz kojeg se ne mozemo ili ne hocemo probuditi.

  10. Kurti i njegovi pajtaši imali su podršku Evrope da sprovedu – „KONTEJNER DEMOKRATIJU“ bez ikakve kontrole. Srbi su im pokazali da to nije moguće.

  11. Sad ubediti narod da je opet „5:0″! Što je najgore, ubediće ga .svaki da na tv i“ ispiraj“…

  12. Petre Petkovicu, jedini fijasko su dozivjeli Srbi sa Kosova i Metohije.Albanci ce biti gradonacelnici, dobijati dobre plate , a Srbi ostadose bez policije , sudija i vlasti .Ne znas ni o cemu pricas .EPP !

  13. Dobro u redu, nego idete li ti i „Šef“ u Borisel na „pregovore“ !?
    Ahahaha…

  14. Neka neko objasni kako je fijasko???Do juce je srbin bio predsednik,od sutra ce biti albanac i gde je tu nasa racunica?To je samo predstava za javnost a u sustini se sve vise ovlascenja predaje albancima.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.