Petar Petković pokazao fotografiju ubijenog Srbina, napadača na Kosovsku policiju (FOTO)

Ostavite komentar


  1. из наведеног испада да је сведок гледао како полиција убија рањеног човека, а њега пусти да оде да сведочи о злочину!?

  2. Dokazi mogu ponekad da se pretvore i u „zivo blato“ i sto se vise koprcas i mases dokazima tim vise i dublje tones zajedno sa njima.

  3. Euleks je kosovska institucija i šta onda od njih očekivati nego da rade za njih, da lenčare po KiM, ubijaju dnevnice uživaju u terevenkama i prostituciji, lažu i da se pokrivaju nebulozama i licemernim opravdanjima.

  4. Mozda on nije ubijen ,ali Takozvano Ubijen,od takokzvanog Kosovske Policije ,od Takozvanog Drzava Kosova I takozvanog Albin Kurti,Takozvani Premijer Kosova ,…pa Vlada Vucica je puno ludaka

  5. Uloga ovog … neću reći nešto ružno! Uloga njegova nije da pokazuje ove fotografije već da spreči pogibiju Srba na Kosmetu! Bolje i da su pokojnog uhapsili bar bi u zatvoru još bio živ. Ali od jadne Srbijice se ni to ne može očekivati!

  6. Dz le se to Zozon poziva na zenevsku kovenciju !?
    Uostalom videcemo izjave prezivelih ucesnika, koji su pohvatani…

  7. Komentari ne da “ nisu na mestu “ od ljudi punih mržnje, bez empatije i stida već verovatno misle i da su “ poentirali“ , stvarno žalosno…
    Vlast će svaka proći , Srbija je večna , a vi ste jadni….

  8. TAKO SU SA SRBIMA KRENUKI U HRVATSKOJ. PA U BIH. I U C GORI. USTANAK NE PRAVA MERA.

  9. Čije je oruzje jer posedovao dozvolu za oružje. Ako nije to je ilegalno a za to kazna

  10. @Gazi Nek mu je laka crna zemlja…kad se SVIMA bude sudilo kako treba,onda treba i njima…ako me kapiras…Sta je sa onima sto ste pucali na njih,decu,ljude,tukli ih,sta je sa onima koji su jos u pritvoru,prebijeni,da ne mogu da stoje na nogama….Svi mi znamo cije je Kosovo i sta ce biti,kad se Kfor povuce sa istog,nece ovaj narod moci jos dugo da trpi ugnjetavanje…

  11. Nad covekom je izvrsena egzekucija! Tacka na „pravnu“ drzavu Kosovo! Nastala na Klecki i Zutoj Kuci, drugacije i ne ume da postoji.

  12. Naravno kao i njegov šef, istina nije važna, već samo što više mržnje da poseju jer tada najviše kradu!

  13. Zar zbog gazde zelis 30 godina U Haag?radis na time ozbiljno…optuznica se sprema

  14. Patolog Dr Vucic, patolog Dr Petkovic, patolog general Dr Mojsilovic. Ova zemlja nema doktore za normalno lecenje, ali za patologe posla koliko hoces. Ovaj „mrtvi“ narod nije ni zasluzio bolje.

  15. Ahaa….akcenat je znaci da je on napadac na kosovsku policiju!!!! Pomesali ste zivce braco Srbi!!! A zasto nkad ne procitam o svim onim napadima i napadacima na Srbe i srpsku decu??? A??? nesto vas ne sluzi pamcenje ili je selektivno!

  16. Nadam se da se gospodin Petkovic oglasava sa KiM sto bi bilo logicno jer je direktor kancelarije za KiM a ne iz udobne fotelje u Beogradu..Greska velika je sto navedeni pokazuje stresne fotografije sto strasno potresa izludjeni narod nase drzave koji nista ne moze da izmeni ali se potresa gledajuci fotografije koje mu se pokazuju a ne bi trebalo.

  17. Covek, kako tako zavrsio misiju na ovom svetu, ali ko jos tebi i Vucicu veruje posle toliko izrecenih lazi i manipulacija i to svakodnevno razlicitim povodima. Zar covek snajperom nemoze da se pogodi u prednjem delu tela? huskajte i dalje narod, pa ce jos koji nasesti na vase price i uzalud ce dati svoje zivote.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.