Petar Petković povodom Kurtijevog obraćanja: Srbi neće šarenu lažu

Ostavite komentar


  1. ovakvo nevaspitanje od ovog ,pljuvaca, vec je odavno poznato, i samo svojim prizemnim pricanjima, samo nanosi stetu tim ljudima na kosovu, kurti je lepo u un mirno i stalozeno izneo svoje vidjenje stvari i objasnio postupak banke kosova, i odneo jos jednu pobedu u duelima sa srbijom,..(nije bez razloga upitao zasto ,gazda,srbije ne spomenu pogibiju srba i predstavnika kosova,policajxa,..no dinari pa dovoze se dzakovima. dovoze slika onih radnika poste,..a srbija je preko tih dinara izvlacila euro s kosovo, e sad ce morati to da sve polako vraca na kosovo…

  2. Ljudima treba sloboda i normalan život, a ne terorizam Aljbina Kurtija i njegovih zlikovca!

  3. Samo jedna kao sto je direktor Kancelarije Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju Petar Petković moze da laze a da ne pocrveni: umesto iznudi, bankovne kartice iz neke od banaka Srbije i da preko te banke, radnici i penzioneri da mogu da podizu svoje plate i penzije bilo gde po svjetu, uklucujuci i Kosovo. Kesh je prevazidjen. na primer sam direktor Kancelarije Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju Petar Petković podize svoju zaradu karticom bilo gde po svjetu…

  4. Srbi mnogo vise vole sarene lazi sefa sekte, kroz „zastitu“ srba organizovanjem „hitnih“ sastanaka, pricom o „nikad priznanju“ a u isto vreme prihvatanjem da mogu u sve medjunarodne organizacije, pricom o „nema predje“, slanjem do zuba naoruzanih ljudi a nesposobnim jer ih je tzv. policija razbucala,….

  5. Čuj, neće šarenu lažu? Pa Stbi uživaju, valjaju se u šarenoj laži već decenijama, i sve cokću! A naravno sve više i dublje u poslednjih 12 godina. Pa zašto misliš, jedan Marko Đuriću, ili Petre Petkoviću, koji je tebe slučajan vetar doneo da budeš bilo šta u jednoj državi?? Da nije tako zato što je narod obrazovan i informisan? Stvarno?

  6. Па ви годинама пијете шарену лажу од овог издајничког режима и никако да се опаметите…тражили сте гледајте..

  7. Sreća za Srbe na Kosovu je što imaju ovakvu političku gromadu kao ovaj Petković,da je ovo nekakva ozbiljna država on bi verovatno hvatao lopte u nekoj šumskoj fudbalskoj ligi,i to kad se neko opije pa nije u stanju,e onda on uleće.

  8. Mislim da političari nasi moraju da odu da žive dole sa svojim porodicama i narodom i da se tako bore za Kosovo. Ovo ne daje rezultate na daljinu. To je kao naša vlada u Drugom svetskom ratu u Londonu. To ne daje rezultat

Ostavite komentar


Politika

nedeljice

Svi znaju da Nemačka i EU ne mogu da garantuju ispunjavanje ekoloških standarda prilikom iskopavanja litijuma: Zašto se to prećutkuje?

Ne samo ovdašnja opozicija i ekološki aktivisti, koji su od strane režima Aleksandra Vučića obeleženi kao strani plaćenici, „alavi“ na vlast i oni koji hoće prevashodno da spreče razvoj Srbije, već i sve više glasova iz EU, oni nezavisni i kritični, tvrde da Evropska unija i Nemačka, uprkos tvrdnjama, ne mogu niti žele da prate ispunjavanje ekoloških standarda prilikom iskopavanja litijuma u Srbiji.

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.