Kancelarija za KiM: Iživljavali se nad mladićima, upotrebili suzavac; Kosovska policija trvdi da su ih samo kaznili a suzavac se slučajno aktivirao

Ostavite komentar


  1. A zasto je ta srpska omladina naoruzana moze li ti nam reci petkovicu? I sta hoce da rade sa tim oruzjem na kosovu?

  2. Da si ti toliki patriota,i da si imalo pametan onda si mogao koji put i da apelujes na tu „decu“za koje se zalazes,da budu pristojni i da ne izazivaju nered i probleme.Ovako sto ti branis i stitis „nevinu“decu kako ih ti nazivas,budi siguran da ne resava problem.Cuj,takozvani direktore budi uveren da si svima dosadio i da te tvoje izjave i kojekakve molbe po Evropi,ne donosi nikakvo resenje.Ti,vi morate da se promenite i prihvatite realnost,to je jedino resenje.

  3. Nadam se da ces ti iz udobne fotelje iz Beograda kao direktor kancelarije za KiM sve to da sredis.

  4. Pa to je mešanje u poslove susedne države.Ako niste primetili, Kosovo je dobilo sve atribute državnisti, ostalo još nešto malo.I sve to dok Oskar organizuje kontramitinge i sabore.Ni one svetinje ni onaj jadni narod necemo sacuvati.I šta če nam tamo neka kancelarija za Kosovo?Ambasadu treba otvoriti, završena je to priča zahvaljujujuči velikom trudu i zalaganju dragog nam Oskara

  5. U ovom članku nigde ne piše da je omladina bila naoružana, već je na njih potezano oružje. Razmlislimo, možda upravo ove i ovakve reakcije iz Beograda ohrabruju Kurtija da grubom silom i matretiranjem protera sve Srbe.

  6. Tako smo i mi izivljavali u 98 nad Albanskih mladica na kosovu. E ti Pektovicu sada je njihov red

  7. @Milorad

    Bote, prvo treba da savladas srpski jezik i tek posle toga da glumis srpskog komentatora a ne obrnuto, jer ovako ispadas tragkomican a i kontraproduktivan.

  8. Pa dokle ce ovaj da kuka?! To moze svako od nas i za mnogo manje para…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.