Petković (Ne damo Jadar): Jedino rešenje je ulica

Ostavite komentar


  1. NEMA VAMA /NAMA SPASA Diktator je pobediooo!
    Srbija dobija svoj ĆERNOBIL,
    PRODAJTE SVA SVOJA IMANJA I ISELITE SE U JUŽNU SRBIJU ISPOD NIŠA ILI U CRNU GORU-da ne postanete jeftino prodato ROBLJE.
    UDBA JE BILA I OSTALA JEDINA VLAST u SRBIJI OD 1944.g

  2. Odmah idite u državu Beograd ,da ne morate dvaput da se selite,ko zna šta će biti s jugom?

  3. EU ce dozvoliti i Tjeanmen u Srbiji. Ipak je litijum za nemacku posrnulu industriju i zelena agenda EU vaznija od zagadjenja Srbije, protesta zbog toga…

  4. Samo besposleni i zaludni ljudi imaju vremena da zalud bazaju ulicama.

  5. Dizi se sirotinjo rajo,negledaj turske serije i parove,okteni se i pgledaj svoju decu ,unuke kako se igraju negde u cosku ,za njih ustajte za hjihovu normalnu buducnost,nemoj ds ste sebicni

  6. „Jedino resenje je ulica….“, ne „ulica“ kojoj je vlast u strahu dala pezorativno znacenje, vec protesti gradjana koji jedini imaju pravo da odlucuju o tome. Protesti su resenje i nepristajanje nas gradjana nam se truje zemlja, vazduh i voda!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.