Petković: Srbi na Kosovu i Metohiji u teškoj situaciji, tražimo hitnu sednicu Saveta bezbednosti UN

Ostavite komentar


  1. Zašto kada pročitam ili čujem šta ovaj čovek izgovori, to zvuči nepodnošljivo glupo?

  2. Direktore, uradite nesto. Samo kukate i nista ne preduzimate. Bruka, sramota i strahota.

  3. Ako kancelarija za KiM sa sedistem u Beogradu postoji samo zato da nam Petkovic prenosi sve ono sto smo vec culi onda se moji prijatelji i ja pitamo cemu svrha postojanja navedene kancelarij.e

  4. Kao i svaki put do sada Srbi na Kosovu su se nasli izmedju „cekica i nakovlja“ tj. izmedju vlasti u Srbiji i tzv. privremenih institucija samouprave iz Pristine !
    Licno mogu samo reci JADAN NAROD !
    Ovaj a i njegov Sef Vucic „naricu“ zbog toga sto tzv. privremene institucije samouprave iz Pristine onemogucavaju Srbima na Kosovu „isplacivanje plata, penzija itd. u DINARIMA“ a PROBLEM tih jadnih Srba dole nije samo to nego i kada dobiju te plate u DINARIMA ne mogu dinare da koriste kao platno sredstvo a to ZNA i Vucic koji ovu tesku situaciju za za taj srpski narod dole „koristi za obracun sa Aljbinom Kurtijem“ umesto da ISKRENO trazi resenje kako da pomogne tom narodu dole !
    Sta ima taj narod dole od toga sto „srpski visoki zvanicnici“ svakodnevno „nabrajaju Kurtijeva zlodela“, to oni najbolje znaju i osecaju na svojoj kozi ali sta da rade, kako da „prezive“ taj period „dok Vucic ne nadbije Kurtija“ ?
    Za mene licno ovo je SRAMOTA !
    SRAMOTA je „preko ledja tog naroda dole“ voditi politiku „nadbijanja sa Kurtijem“ !
    Svima je JASNO da Dinar kao platno sredstvo NECE OPSTATI na Kosovu iz prostog razloga sto je to odluka Kosova za koju ima podrsku zapada i gde niko nema „zamerki na takvoj odluci“ a i ako neko nesto ima da „zameri“ onda se trazi samo neki „malo duzi prelazni period“ ali ne „trajno povlacenje takve odluke“ sto znaci da ce Srbi na Kosovu taj problem imati KAD TAD a to sigurno nije „nesto sto im uliva sigurnost“ i sto ih „ohrabruje da svoju buducnost planiraju ostankom na Kosovu“ !

  5. Сврха ове “ канцеларије “ ? Треба ухлебити “ кадрове „, треба приказати како се они боре за нешто, наравно када дође налог од нарциса и узурпатора Устава. nix bot.

  6. Milion gradjana Srbije je napustilo Srbiju od kada ste dosli na vlast. E to je etnicko ciscenje. Samo huskas na rat i na mrznju prema Albancima.

  7. Pustite vi Srbe I na Severu I na Jugu I nemojte da im pomažete jer ćete im time najviše pomoći.

  8. Nije važno koji smetenjak je direktor vladine Kancelarije za KiM, i onako mutirani radikal odlučuje o svemu. Ali zaista je mučno gledati ih i slušati.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.